Masina de spalat vase BEKO DIS26021 – Review si Pareri utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

BEKO DIS26021 este o masina de spalat vase foarte buna, ce ofera o rezistenta excelenta in timp, pregatita sa te scape de grija vaselor murdare, chiar si zilnic daca este nevoie. Va invitam sa urmariti in continuare acest material, unde va voi prezenta toate detaliile tehnice pe care este necesar sa le cunoasteti!

Masina de spalat vase BEKO DIS26021 este prevazuta cu o capacitate de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus. Pentru a ne convinge de acest aspect, producatorii vin si cu niste estimari conform carora consumul energetic anual ar fi undeva la doar 211 kWh.

Pentru ca este un model complet incorporabil, panoul de control este localizat in partea superioara a usii, pe interior, avand o interfata foarte intuitiva cu un numar redus de butoane. Aici regasim si doi indicatori foarte importanti: cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si de pe compinentele interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire lustruieste eficient vasele.

Interiorul este organizat cu ajutorul a doua cosuri foarte flexibile. Cosul superior beneficiaza de sistem acrobat, ce permite amplasarea lui pe trei niveluri pentru a putea aduaga si vase mai inalte. In plus, rabatand suportii mobili din plastic, putem obtine mai mult spatiu pentru adaugarea articolelor voluminoase precum tigai, tavi, boluri etc.

Masina beneficiaza demotor Pro smart Inverter care asigura o rezistenta buna in timp, eficienta energetica redusa, dar si un nivel redus de zgomot inregistrand numai 47 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 44.8 x 55 x 81.8 cm (L x A x l) si cantareste aproximativ 30 de kg.

Programe si Functii speciale

Masina are la baza 6 + 1 programe despre care vom discuta mai multe detalii in continuare:

 1. Eco – este cel mai economic program fiind, insa, potrivit pentru vasele cu grad normal de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza ceva mai mult, circa 239 minute, timp in care cosnuma numai 0.73 kWh energie electrica si 9.5 litri de apa.
 2. Auto – detecteaza automat nivelul de murdarie si cantitatea de vase adaugata, adaptand astfel toti parametrii necesari. Temperatura de spalare variaza intre 45-65 de grade Celsius, iar durata 92-173 de minute. Consuma 12.6-17 litri de apa si 0.9-1.2 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – asigura o spalare intensiva vaselor extrem de murdare, la temperatura de 70 de grade Celsius. Dureaza 164 de minute, timp in care cosnuma 15.2 litri de apa si 1.25 kWh energie electrica.
 4. Quick&Shine – este potrivit pentru spalarile zilnice, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius, iar durata de doar 58 de minute. Consuma 10.6 litri de apa si 1.12 kWh energie electrica.
 5. Mini – este un program foarte scurt, recomandat vaselor recent murdarite, ce are o temperatura de spalare de 35 de grade Celsius si o durata de 30 de minute. Consuma 10 litri de apa si 0.74 kWh energie electrica.
 6. Prespalare – este eficient in inmuierea resturilor uscate de murdarie, avand o durata de 15 minute, timp in care foloseste 3.4 litri de apa la temperatura de admisie.
 7. Inner Clean – permite igienizarea interiorului masinii folosind detergent special in acest sens, insa interiorul va trebui golit, fara vase in el. Dureaza 75 de minute si consuma 14.4 litri de apa si 0.7 kWh energie electrica.

De asemenea, sunt prezente si o serie de functii speciale foarte utile, cum ar fi:

 • Incarcare la jumatate – putem incarca un singur cos cu vase murdare, masina adaptand resursele in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Fast+ – permite scurtarea duratei programelor, scazand astfel si consumul de apa.
 • Extra Drying – asigura o uscare optima.
 • Super rinse – ofera o clatire eficienta.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.

Concluzii si Pareri

BEKO DIS26021 este o masina de spalat vase foarte buna, prevazuta cu o gama variata de programe si functii ce reusesc sa acopere integral orice tip de nevoi. Clientii sunt foarte multumiti de ea si o considera un real ajutor in locuinta. Sustin ca isi face treaba faorte bine, spala impecabil vasele si le usuca perfect. Nu au ce sa ii reproseze, drept pentru care o recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: BEKO DIS26021

9.8

Pret

9.5/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Economica
 • Numar mare de programe si functii
 • Rezistenta
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *