Masina de spalat vase semi-incorporabila BEKO DSN26420X

Masina de spalat vase semi-incorporabila BEKO DSN26420X cu 14 seturi – Review complet

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

BEKO DSN26420X este o masina de spalat vase foarte interesanta ce pune la dispozitie o capacitate generoasa si o serie de programe foarte bine gandite, menite sa acopere cam orice tip de nevoi am avea. Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla cele mai importante detalii despre acest produs!

Masina de spalat vase BEKO DSN26420X este prevazuta cu o capacitate generoasa de 14 seturi fiind potrivita si pentru o familie cu mai multi copii. Totodata, este incadrata in clasa de eficenta energetica A++, asigurand un consum energetic redus. Anual inregistreaza aproximativ 266 kWh.

Fiindca este un model semi-incorporabil, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii pe exterior, iar odata integrata in mobila masina, panoul va ramane vizibil. Astfel, putem verifica oricand timpul ramas pana la finalizarea programului. Tot aici se afla si doi indicatori deosebit de importanti si anume: cel pentru nivelul sarurilor si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa cu lustruirea vaselor.

Interiorul este organizat cu ajutorul unor cosuri foarte incapatoare si flexibile ce ne permit adaugarea tuturor tipurilor de vase. Datorita sistemului acrobat putem ajusta cosul superior pe trei niveluri, asigurand o buna flexibilitate. In plus, suportii mobili din plastic se pot rabata foarte usor, pentru a obtine spatiu suplimentar pentru adaugarea tavilor, oalelor, bolurilor si asa mai departe.

Dimensiunile masinii sunt de 59.8 x 57 x 81.8 cm (L x A x l) si cantareste 36 de kg.

Programe si Functii speciale

Masina beneficiaza de 6+1 programe dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumul de resurse, insa este recomandat pentru vasele cu grad normal de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 223 minute si consuma 11 litri de apa si 0.93 kWh energie electrica.
 2. Auto – se adapteaza oricarei situatii datorita senzorului de incarcare si celui de turbiditate. Temperatura variaza de la 40 pana la 65 de grade Celsius, iar durata intre 100 si 180 de minute. Consuma 11.6-15.8 litri de apa si 0.9-1.45 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – asigura o spalare intensiva vaselor foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, la temperatura de 70 de grade Celsius. Dureaza 148 de minute, timp in care consuma 17.6 litr ide apa si 1.65 kWh energie electrica.
 4. Quick&Shine – este potrivit pentru spalarile zilnice, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Prezinta o durata de doar 58 de minute si consuma 11.4 litri de apa si 1.18 kWh energie electrica.
 5. Mini 30 – este un program foarte scurt, pentru vase recent murdarite, temperatura de spalare fiind de 35 de grade Celsius, iar durata de doar 30 de minute. Consuma 11.8 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica.
 6. Prespalare – presupune inmuierea resturilor uscate de murdarie, avand o durata de 15 minute, timp in care foloseste 4.2 litri de apa la temperatura de admisie.
 7. InnerClean – presupune igienizarea cavitatii interioare a aparatului, folosind detergent special in acest scos, insa nu trebuie sa existe vase la pornirea lui. Dureaza 75 de minute si consuma 15.2 litri de apa si 0.7 kWh energie electrica.

Totodata, masina dispune si de o serie de functii foarte utile, cum ar fi:

 • Fast+ – permite scurtarea duratei programelor de spalare, prin cresterea presiunii apei.
 • Steam Gloss – asigura cele mai bune performante la uscare.
 • TrayWash – poate fi activata concomitent cu programul Intensive.
 • Incarcare la jumatate – putem incarca un singur cos cu vase murdare, adaptand resursele in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Time Delay – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.

Consulta oferta de pret actuala!


Concluzii si Pareri

In principiu, BEKO DSN26420X este o masina de spalat vase buna, prevazuta cu o capacitate generoasa si o gama extrem de diversificata de programe si functii. Clientii sunt foarte incantati de ea si sustin ca i-a ajutat foarte mult, iar de cand au achizitionat-o, nu a mai fost deloc nevoie sa spele vase manual. Apreciaza diversitatea functiilor si programelor, care impreuna reusesc sa indeparteze extrem de bine chiar si resturile uscate de murdarie, modul silentios de functionare, dar si faptul ca este economica. In consecinta, o recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: BEKO DSN26420X

9.6

Pret

9.6/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Numar mare de functii
 • Economica
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *