Masina de spalat vase Beko DFS26024W – Review si Impresii

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Beko DFS26024W este o masina de spalat vase eficienta ce reuseste sa indeparteze orice tip de murdarie, oferind o ingrijire atenta vaselor indiferent de materialul din care sunt realizate. Din punctul meu de vedere, este un model caruia ar merita sa ii acordati o sansa si sa aflati mai multe detalii utile despre ea.

Masina de spalat vase Beko DFS26024W prezinta o capacitate medie de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus. In principiu, producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la doar 211 kWh.

Pentru ca discutam despre un model independent, este bine de stiut faptul ca panoul de control este localizat in partea superioara a usii pe exterior, ramanand vizibil pe toata durata functionarii. Astfel, putem verifica oricand timpul ramas pana la finalizarea programului in derulare, dar si cei mai importanti indicatori ce afiseaza nivelul sarurilor si a agentului de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire ofera o lustruire optima vaselor.

Interiorul masinii este prevazut cu doua cosuri ce ne permit introducerea diverselor tipuri de vase. Mai mult decat atat, avem posibilitatea de a rabata suportii din plastic pentru a obtine mai mult spatiu pentru articole ceva mai voluminoase precum oale, tigai, tavi si asa mai departe. Nu lipseste nici cosul pentru tacamuri la nivelul caruia se va asigura, deopotriva, o ingrijire optima.

Masina beneficiaza de motor ProSmart Inverter ce ofera o functionare silentioasa inregistrand numai 47 dB, dar si un consum energetic mic si o buna rezistenta in timp. Tehnologia Auto Glass Shiel asigura o protectie optima articolelor din sticla, prevenind coroziunea lor prin dedurizarea continua a apei.

Dimensiunile acestei masini sunt de 85 x 44.8 x 60 cm (l x L x A) si cantareste 36 de kg.

Programe si functii speciale

Beko DFS26024W are la baza 6+1 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai economic program, fiind recomandat pentru vasele cu grad mediu de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 4 ore si inregistreaza un consum de doar 0.73 kWh energie electrica si 9.5 litri de apa.
 2. Automat – este programul controlat in totalitate de senzori, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare este cuprinsa intre 45-65 de grade Celsius, avand o durata de 92-173 de minute. Consuma 12.6-17 litri de apa si 0.9-1.2 kWh energie electrica electrica.
 3. Intensiv – este potrivit pentru vasele foarte murdare, la temperatura de 70 de grade Celsius, utilizand o presiune ridicata. Are o durata de 164 de minute, consumand 15.2 litri de apa si 1.25 kWh energie electrica.
 4. Quick&Shine – are o durata de doar 58 de minute, fiind potrivit pentru vase cu un nivel redus de murdarie. Temperatura de spalare este de  60 de grade Celsius.
 5. Mini – dureaza numai 30 de minute si nu dispune de ciclu de uscare. Temperatura de spalare este de 35 de grade Celsius, inregistrand un consum de 10 litri de apa si 0.74 kWh energie electrica.
 6. Prespalare – permite inmuierea murdariei uscate, avand o durata de 15 minute. Foloseste 3.4 litri de apa la temperatura de admisie.
 7. Inner Clean – presupune igienizarea cavitatii interioare a masinii folosind detergent special.

Mai mult decat atat, sunt prezente si o serie de functii speciale cum ar fi:

 • Incarcare la jumatate – adapteaza resursele in functie de cantitatea de vase adaugata, chiar si atunci cand incarcam un singur cos cu vase murdare.
 • Super rinse – eficientizeaza procesul de clatire obtinand vase mai stralucitoare.
 • Extra Drying – permite uscarea eficienta a vaselor.
 • Fast+ – face posibila scurtarea duratei anumitor programe.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii in functie de ora avantajoasa noua.

Concluzii si Pareri

Recomand masina de spalat vase Beko DFS26024W pentru ca este un model bine gandit si dotat, beneficiind de cele mai importante functii si programe, pentru o spalare optima. Cumparatorii sunt foarte multumiti de modul in care isi face treaba, declarand ca i-a scapat definitiv de grija vaselor murdare. Programele si functiile sunt destul de bine gandite incat sa acopere orice tip de nevoi ar avea. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Beko DFS26024W

9.6

Pret

9.7/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Silentioasa
 • Gama variata de programe si functii
 • Consum energetic redus

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *