Masina de spalat vase BEKO DIN24310 – Review si Pareri utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

BEKO DIN24310 este o masina destul de convenbila ca pret, ce vine la pachet cu o capacitate destul de mare, reusind sa asigure o curatare optima a vaselor indiferent de gradul de murdarie. Este o varianta pe care ati putea lua-o in considerare, insa nu inainte, de a afla toate informatiile necesare despre ea.

Masina de spalat vase BEKO DIN24310 este prevazuta cu o capacitate de 13 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic rezonabil. In principiu, producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 295 kWh.

Fiindca discutam despre un model complet incorporabil, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe interior. Acesta prezinta o interfata intuitiva, fiind prevazut cu un numar redus de butoane. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire asigura o lustruire optima a vaselor.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul a doua cosuri foarte flexibile unde putem adauga vase de diverse dimensiuni. Suportii mobili din plastic se pot rabata astfel incat sa putem obtine mai mult spatiu pentru adaugarea unor vase ceva mai voluminoase. In plus, dispune si de un cos special pentru tacamuri, unde li se va asigura o ingrijire optima.

Dimensiunile aparatului sunt de 59.8 x 55 x 81.8 cm (L x A x l) si cantareste aproximativ 36 kg.

Programe si Functii speciale

Masina are la baza 5 programe de spalare, pe care le vom detalia in continuare:

 1. Inner Clean – presupune igienizarea interiorului masinii, fara a fi vase in ea in momentul pornirii. Dureaza 75 de minute si consuma 15.2 litri de apa si 0.7 kWh energie electrica. Trebuie adaugat detergent special, in acest scop.
 2. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului de resurse, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius, ceea ce inseamna ca este recomandat pentru vasele cu grad normal de murdarie. Are o durata de 210 minute si consuma 11.5 litri de apa si 1.03 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este recomandat pentru vasele, oalele si tigaile foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Dureaza 120 de minute, timp in care consuma 17.6 litri de apa si 1.65 kWh energie electrica.
 4. Clean&Shine – este un program potrivit pentru spalarile zilnice, pentru vase cu grad normal de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius. Consuma 16.2 litri de apa si 1.38 kWh energie electrica, avand o durata de 120 de minute.
 5. Mini – este un program foarte scurt, ce are o durata de numai 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 35 de grade Celsius si consuma 11.8 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica. Nu dispune de ciclu de uscare.

In acelasi timp, masina mai este prevazuta si cu o serie de functii speciale foarte utile, cum ar fi:

 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor in functie de cantitatea de vase aduagata.
 • Tableta – vizeaza optimizarea procesului de uscare in cazul in care sunt folositi detergenti sub forma de tableta.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii de la ora pana la 24 de ore.

Concluzii si Pareri

BEKO DIN24310 este o masina de spalat vase dotata cu cele mai importante programe si functii ce reusesc sa ofere o ingrijire optima vaselor, scapandu-te definitiv de grija vaselor murdare. Cumparatorii sunt, in general, multumiti de ea si susti ca isi face treaba bine, asa cum se asteptau. In plus, este usor de programat, silentioasa si incapatoare, motiv pentru care o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Pareri pe scurt: BEKO DIN24310

9.1

Pret

9.2/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Eficienta energetica

8.4/10

Functii

9.3/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Incapatoare
 • Incarcare la jumatate
 • Programare intarziata

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *