Masina de spalat vase BEKO DIS25010 – Review si Impresii personale

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

BEKO DIS25010 este o masina de spalat vase destul de convenabila din perspectiva pretului ce poate constitui un real ajutor in orice bucatarie. In plus, beneficiaza de o serie de programe si functii foarte utile, insa mai mult detalii vom discuta in acest material.

Masina de spalat vase BEKO DIS25010 este prevazuta cu o capacitate medie de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic rezonabil. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual ar fi undeva la 237 kWh.

Fiindca discutam despre un model complet incorporabil, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe interior. Interfata acestuia este una foarte prietenoasa, iar realizarea setarilor dorite devine foarte facila. Tot aici se afla si doi indicatori foarte importanti cum ar fi: indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si de pe componentele interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul masinii este prevazut cu doua cosuri flexibile, unde pot fi adaugate vase de diverse dimensiuni. Putem rabata, deopotriva, suportii mobili din plastic pentru a adauga oale, tigai, tavi, boluri si asa mai departe. In plus, in interior se afla si un cos special pentru adaugarea tacamurilor unde li se va oferi o ingrijire optima vaselor.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 44.8 x 55 x 81.8 cm (L x A x l) si cantareste aproximativ 31 kg.

Programe si functii speciale

Masina are la baza 5 program de spalare pe care le vom detalia in continuare:

 1. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, insa este potrivit pentru spalarile zilnice caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Dureaza 205 minute, timp in care consuma 10.5 litri de apa si 0.83 kWh energie electrica.
 2. Intensiv – este programul recomandat vaselor foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Are o durata de aproximativ 2 ore si consum 14.8 litri de apa si 1.28 kWh energie electrica.
 3. Clean&Shine – se aseamana cu programul intesiv, doar ca acest program spala la temperatura de 65 de grade Celsius s nu dispune de ciclu de prespalare. Dureaza 2 ore timp in care consuma 15 litri de apa si 1.18 kWh energie electrica. Este potrivit pentru spalarile zilnice.
 4. Quick&Shine – este un program destul de scurt, ce dureaza doar 58 de minute si spala la temperatura de 60 de grade Celsius. Este potrivit pentru vase cu grad normal de murdarie. Inregistreaza un consum de 10.6 litri de apa si 1.12 kWh energie electrica.
 5. Mini – dureaza numai 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 35 de grade Celsius.

In acelasi timp, masina dispune si de cateva functii speciale, deopotriva, foarte utile, cum ar fi:

 • All in 1 – este eficienta in momentul in care utilizam acset tip de detergent.
 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare, adaptand resursele in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Programare intarziata – face posibila amanarea orei de incepere a spalarii de la 30 de minute pana la 24 de ore.

Concluzii si Pareri

BEKO DIS25010 este o masina de spalat vase eficienta, care spala foarte bine vasele indiferent de gradul de murdarie, despre care cumparatorii au avut numai cuvinte de lauda. Acestia sustin ca programele sunt destul de bine gandite incat pot acoperi cam orice tip de nevoi ar avea, este destul de incapatoare pentru necesitatile lor si foarte silentioasa. Sunt multumiti, in ansamblu, de ea si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: BEKO DIS25010

9.1

Pret

9.4/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

9.3/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Programare intarziata
 • Incarcare la jumatate
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *