Masina de spalat vase incorporabila BEKO DIS15014

Masina de spalat vase incorporabila BEKO DIS15014 – Review si Pareri personale

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

BEKO DIS15014 este o masina de spalat vase prevazuta cu cele mai importante programe ce acopera nevoile de baza pe care le-am putea avea, descurcandu-se eficient in orice circumstante. Ar putea fi o alternativa de luat in calcul, insa inainte de a lua orice decizie va asteptam sa ne urmariti in continuare pentru a afla cele mai importante detalii despre produs!

Masina de spalat vase BEKO DIS15014 este prevazuta cu o capacitate medie, de 10 seturi, si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic redus. Pentru a ne convinge de acest lucru, producatorii vin si cu niste estimari conform carora consumul energetic anual ar fi undeva la 237 kWh.

Pentru ca este un model complet incorporabil, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe exterior, beneficiind de o interfata intuitiva. Aici se afla doi indicatori foarte important care atentioneaza momentul in care este necesara adaugarea suplimentara a unei cantitati de sare sau de agent de clatire. Sarea previne depunerile de calcar pe vase si componente interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire se ocupa cu lustruirea vaselor.

Interiorul masinii este prevazut cu niste cosuri flexibile si destul de incapatoare unde putem adauga vase de diverse dimensiuni. Rabatand suportii mobili, putem obtine spatiu suplimentar pentru adaugarea oalelor, cratitelor, tigailor, tavilor etc. Totodata, este prezent si suportul pentru tacamuri la nivelul caruia li se va oferi o ingrijire atenta tacamurilor.

Masina prezinta urmatoarele dimensiuni: 44.8 x 55 x 81.8 cm (L x A x l) si cnatareste aproximativ 28 kg.

Programe si Functii speciale

BEKO DIS15014 are la baza 5 programe de spalare, pe care le vom detalia in continuare:

 1. Eco – este cel mai economic program din grila, fiind potrivit pentru vase cu grad mediu de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Are o durata ceva mai mare de 205 minute, timp in care consuma numai 0.83 kWh energie electrica si 10.5 litri de apa.
 2. Intensiv – asigura o spalare intensiva vaselor foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, la temperatura de 70 de grade Celsius. Dureaza 115 minute, timp in care cosnuma 14.8 litri de apa si 1.28 kWh energie electrica.
 3. Clean&Shine – este un program potrivit pentru spalarile zilnice, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius. Prezinta o durata de 120 de minute si consuma 15 litri de apa si 1.18 kWh energie electrica.
 4. Quick&Shine – este potrivit pentru spalarile zilnice, oferind o spalare rapida de 58 de minute. Consuma 10.6 litri de apa si 1.12 kWh energie electrica.
 5. Mini – dureaza numai 30 de minute, fiind recomandat pentru vasele cu grad scazut de murdarie. Temperatura de spalare este de 35 de grade Celsius, inregistrand unc onsum de 10.4 litri de apa si 0.77 kWh energie electrica.

In acelasi timp, masina prezinta si o serie de functii speciale, dupa cum urmeaza:

 • Tablete – permite obtinerea unor performante mai bune in ceea ce priveste uscarea vaselor.
 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor in functie de cantitatea adaugata, fara sa modifice temperatura si durata programului.
 • Programare intarziata – permte amanarea orei de incepere a spalarii masinii.

Concluzii si Pareri

BEKO DIS15014 este o masina de spalat vase eficienta, prevazuta cu cele mai importante programe si functii, asigurand o ingrijire optima vaselor. Clientii sunt multumiti de ea si sustin ca spala foarte bine vasele, indiferent de gradul de murdarie, este destul de incapatoare pentru nevoile lor si bine organizata. Nu au ce sa ii reproseze, drept pentru care o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: BEKO DIS15014

9.2

Pret

9.2/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

8.4/10

Functii

9.3/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Programare intarziata
 • Incarcare la jumatate
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *