Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV 25CX01E – Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SPV 25CX01E este o masina de spalat vase dotata cu programe de baza care reusesc sa indeparteze orice tip de murdarie. Poate constitui o alternativa convenabila, insa nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Masina de spalat vase Bosch SPV 25CX01E este prevazuta cu o capacitate medie de 9 seturi, fiind ideala pentru un cuplu. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic decent.

Pentru ca este un model incoporabil, panoul de control este localizat in partea superioara a usii pe interior. In timpul spalarii, acesta nu ramane vizibil, motiv pentru care a fost implementat sistemul InfoLight care ne va tine la curent cu stadiul masinii, daca spala sau a terminat de spalat. Interfata panoului de control este una foarte intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. De asemenea, sunt prezenti si doi indicatori importanti cum ar fi cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a impiedica depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire vizeaza o lustruire eficienta a vaselor

Cavitatea interioara este organizata cu ajutorul a doua cosuri flexibile unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. Putem rabata, deopotriva, suportii mobili din plsatic pentru a obtine mai mult spatiu si pentru articole ceva mai voluminoase. Mai mult decat atat, gratie bratului dublu DuoPower, apa va fi distribuita uniforma, astfel incat sa patrunda in toate colturile masinii, indepartand eficient murdaria.

Masina Bosch SPV 25CX01E beneficiaza si de un schimbator de caldura care are rolul de a pre-incalzi apa in rezervor, astfel incat sa impiedica socurile termice in cazul articolelor delicate ce ar putea fi degradate. In plus, este prezent si sistemul de protectie pentru pahare, ce are rolul de a deduriza nivelul de duritate al apei.

De asemenea, presupune un mod de functionare sigur fiind prevazuta cu sistem de siguranta Aqua Stop ce consta intr-un furtun de alimentare cu perete dublu, o valva de sigurant asi o tava colectoare cu intrerupator cu flotor, oferind o protectie ridicata impotriva pagubelor pe care le-ar putea provoca o eventuala inundatie.

Gratie motorului Eco Silence Drive, masina presupune un mod de functionare silentios, inregistrand in acest sens 48 dB, dar si o buna rezistenta in timp.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 x 44.8 x 55 cm (l x L x A).

Programe si Functii speciale

Bosch SPV 25CX01E are la baza 5 programe de spalare despre care vom discuta in continuare:

 1. Intensiv – ofera o spalare intensiva vaselor foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, dar si rezistente, caci temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicat a apei.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind potrivit cam in orice situatie. Este activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate, motiv pentru care, temperatura apei va varia intre 45 si 65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai convenabil program din perspectiva consumului de resurse, fiind recomandat pentru vasele cu grad normal de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Normal – poate fi folosit pentru spalarile de zi cu zi pentru vase cu grad normal de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 5. 1h – dureaza numai 60 de minute si spala la temperatura de 65 de grade Celsius, fiind o solutie pentru vasele recent murdarite.

In ceea ce priveste functiile speciale, masina prezinta doua alternative si anume: programare intarziata care permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore si incarcare la jumatate ce permite incarcarea unui singur cos si adaptarea resurselor in functie de cantitatea de vase adaugata.


Concluzii si Pareri

Bosch SPV 25CX01E este o masina de spalat vase eficient, prevazuta cu cele mai importante programe si functii pentru o ingrijire atenta vaselor. Clientii au declarat ca se descurca, in general, bine, reusind sa indeparteze orice tip de murdarie. In plus, au recomarcat ca este silentioasa, dar si usor de folosit, iar din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul rezonabil.

Pareri pe scurt: Bosch SPV 25CX01E

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

9.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret rezonabil
 • Silentioasa
 • Sistem InfoLight
 • Sistem Aqua Stop
 • Programare intarziata

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *