Masina de spalat vase Bosch SMS24AW00E – Review si Pareri utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SMS24AW00E este o masina de spalat vase prevazuta cu o serie de programe ce asigura strictul necesar. Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a descoperi potentialul acestui produs si daca este in concordanta cu asteptarile voastre!

Masina de vase Bosch SMS24AW00E prezinta o capacitate de 12 seturi, ceea ce o face potrivita pentru o familie cu aproximativ 3 membri. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic rezonabil. In plus, producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 290 kW, iar cel de apa la 3300 litri.

Pentru ca aceasta masina este un model independent, panoul de control se afla in exteriorul usii. Interfata acestuia este una foarte intuitiva, insa totusi, nu dispune si de display unde sa putem montioriza timpul ramas pana la finalizarea programului. Aici se afla si cei doi indicatori importanti – cel pentru nivelul sarurilor si cel pentru agentul de clatire. Sarea are responsabilitatea de a preveni depunerile de calcar de pes uprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea eficienta a vaselor.

Bosch SMS24AW00E panou control

Cavitatea interioara a masinii este prevazuta cu doua cosuri flexibile unde putem introduce vase de diverse dimensiuni. Mai mult decat atat, avem posibilitatea de a rabata suportii mobili din plastic pentru a obtine mai mult spatiu pentru articole precum oale, tavi, tigai etc. In plus, masina beneficiaza si de tehnologia pentru protectia sticlei dedurizat astfel constant apa, pentru prevenirea coroziunii sticlei. In acelasi timp, sistemul Aqua Stop are rolul de a oferi o functionare sigura pentru ca masina sa poata functiona chiar si atunci cand nu sunteti prezenti la domiciliu.

Referitor la zgomotul produs in timpul spalarii, nu este o masina foarte galagioasa, inregistrand astfel 52 dB.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 84.5 x 60 x 60 cm (l x L x A).

Programe si functii speciale

Bosch SMS24AW00E are la baza numai 4 programe de spalare pe care le vom detalia mai jos:

  1. Intensiv – este programul recomandat vaselor foarte murdare, dar si rezistente, caci temperatura de spalare ajunge pana la 70 de grade Celsius, presiunea apei fiind una destul de ridicata.
  2. Eco – este cel mai convenabil program din punct de vedere al consumului de resurse, insa, trebuie avut in vedere ca se potriveste vaselor cu grad normal de murdarie, caci temperatura apei este de 50 de grade Celsius.
  3. 1h – este un program ce poate fi folosit pentru vase cu grad normal de murdarie, caci dureaza numai 60 de minute si spala la temperatura de 65 de grade Celsius.
  4. Prespalare – este eficient atunci cand avem vase cu resturi uscate de murdarie, caci acest mini program ar putea ajuta la inmuierea lor. Bineinteles, ulterior ar trebui sa porniti un program complet.

Concluzii si Pareri

Desi Bosch SMS24AW00E este o masina de spalat vase destul de simpla din punct de vedere al functiilor si tehnologiilor, totusi iti poti face treaba destul de bine cu ea. Cumparatorii sustin ca reprezinta pentru ei un real ajutor atunci cand vine vorba despre vasele murdare, fiind totodata usor de folosit, dar si destul de icnapatoare. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este rezonabil.

Pareri pe scurt: Bosch SMS24AW00E

8.7

Pret

8.5/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.7/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

8.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret rezonabil
  • Cosuri flexibile
  • Sistem Aqua Stop
  • Usor de programat

Argumente CONTRA

  • Numar redus de programe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *