Masina de spalat vase partial incorporabila Bosch SMI 50D35 EU – Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SMI 50D35 EU este o masina de spalat vase capabile sa asigure strictul necesar, pentru o spalare potrivita a vaselor si o igienizare optima. In continuare, va vom prezenta cele mai importante detalii despre produs pentru a va forma o parere cat mai obiectiva.

Masina de vase Bosch SMI 50D35 EU dispune de o capacitate de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, consumul energetic inregistrat fiind unul decent. Anual, inregistreaza aproximativ 290 kWh energie electrica si 3300 litri apa.

Bosch SMI 50D35 EU displayFiindca este un model partial incorporabil, panoul de control este localizat frontal, pe exterior, astfel ca, odata integrata in mobila masina, panoul va ramane vizibil, insa nu dispune de display pentru a putea urmari timpul ramas. Prezinta o interfata foarte simpla, tot aici aflandu-se si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara este prevazuta cu doua cosuri incapatoare si foarte flexibile, unde vom adauga vase de toate dimensiunile. In plus, putem rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu in vederea adaugarii tigailor, cratitelor, oalelor si asa mai departe. Cosul vario este, deopotriva, foarte util, aici putand fi adaugate tacamurile.

Masina Bosch SMI 50D35 EU este foarte sigura, putand functiona chiar si cand suntem absenti de la domiciliu. Acest lucru se datoreaza sistemului Aqua Stop ce se refera la un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de siguranta, dar si un colector de pardoseala cu intrerupator cu flotor, prevenind pagubele provocate de apa. Mai mult decat atat, tehnologia pentru protectia sticlei are capacitatea de a deduriza constant pentru a preveni coroziunea articolelor din sticla.

De asemenea, aparatul a fost prevazut si cu motor Eco Silence Drive ce ofera o functionare silentioasa, inregistrand numai 48 dB, precum si o buna rezistenta in timp, pentru o functionare indelungata.

Dimensiunile acesteia sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 57.3 cm adancime, cantarind 31 de kg.

Programe si Functii Speciale

Masina dispune de 5 programe de spalare, despre care vom discuta in continuare:

 1. Intensiv – este un program recomandat pentru vase foarte murdare, cu resturi uscate de murdarie, fiindca temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, iar presiunjea apei este foarte mare.
 2. Zilnic – este potrivit pentru spalarile zilnice, pentru vase cu grad normal de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai economic program, insa poate fi folosit pentru vase cu grad normal de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Pahare – este cel mai delicat program cu ajutorul caruia putem spala pahare, portelanuri si alte articole foarte delicate, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius.
 5. Prespalare – este recomandat pentru inmuierea murdariei uscate de pe vase, insa ulterior, va trebui pornit un program complet.

Totodata, printre functiile auxiliare, se numara:

 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare, ulterior, adaptand resursele in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.

Concluzii si Pareri

Bosch SMI 50D35 EU este o masina de spalat vase prevazuta cu cele mai importante programe, care se descurca eficient. Cumparatorii actuali sunt multumiti de ea si sutin ca se descurca foarte bine, este suficient de incapatoare si foarte silentioasa. In plus, este usor de programat, iar, in general, nu au avut probleme cu ea. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

Pareri pe scurt: Bosch SMI 50D35 EU

9.2

Pret

9.0/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

9.2/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret corect
 • Incarcare la jumatate
 • Programare intarziata
 • Usor de utilizat

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *