Masina de spalat vase Bosch SPS25CI07E – Review si Pareri utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SPS25CI07E este o masina de spalat vase incadrata in seria a 2-a a electrocasnicelor Bosch, fara functii si tehnologii foarte avansate, insa prezinta strictul necesar pentru o curata optima a vaselor. In continuare, vom discuta pe larg despre acest model pentru a afla cele mai importante informatii despre dotarile sale.

Masina de vase Bosch SPS25CI07E prezinta o capacitate de 9 seturi, fiind potrivita pentru un cuplu. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic rezonabil. In principiu, producatorii aproximeaza consumul energetic anual la 280 kW, iar cel de apa la 2380 litri.

Fiindca este un model independent, panoul de control a fost amplasat in partea superioara a usii, pe exterior, astfel ca vom putea fi la curent cu timpul ramas pana la finalizarea programului. Interfata acestuia este foarte inuitiva, tot aici aflandu-se si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor, in timp ce agentul de clatire lustruieste vasele.

Cavitatea interioara este organizata cu ajutorul unor cosuri flexibile, unde putem adauga diverse tipuri de vase. Pentru a beneficia de mai mult spatiu in vederea adaugarii tigailor, oalelor, tavilor etc, avem posibilitatea de a rabata suportii mobili din plastic. Mai mult decat atat, ofera o functionare cat se poate de sigura datorita sistemului Aqua Stop care are rolul de a preveni eventualele incidente nedorite.

Dimensiunile masinii sunt de 84.5 x 45 x 60 cm (l x L x A). Totodata, presupune un mod de functionare silentios, inregistrand numai 46 dB.

Programe si functii speciale

Bosch SPS25CI07E dispune de 5 programe de spalare si anume:

  1. Intensiv – ofera o spalare optima vaselor foarte murdare si chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura apei fiind destul de ridicata, de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune mare.
  2. Auto – ofera cea mai mare flexibilitate, fiind util in multe situatii. Caci este activ senzorul de incarcare, precum si cel de turbiditate temperatura de spalare variaza in intervalul 56-65 de grade Celsius.
  3. Eco – este cel mai convenabil program din punct de vedere al consumului de resurse, insa este potrivit pentru vase cu rest normal de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
  4. Normal – este recomandat pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius.
  5. 1h – are o durata de 60 de minute si spala la temperaura de 65 de grade Celsius.

Printre functiile speciale din dotare amintim despre programare intarziata ce face posibila amanarea orei de incepere a programului in intervalul 1-24 de ore.


Concluzii si Pareri

Masina Bosch SPS25CI07E este un model destul de simpla, dar care isi face treaba eficient ce va poate ajuta si va poate scapa de grija vaselor murdare. Clientii actuali sustin ca spala eficient vasele, usor de programat si foarte practica. Sunt de parere ca reprezinta o achizitie reusita si apreciaza raportul calitate/pret rezonabil.

Review pe scurt: Bosch SPS25CI07E

9

Pret

8.6/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Eficienta energetica

8.4/10

Functii

9.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret rezonabil
  • Programare intarziata
  • Sistem de siguranta Aqua Stop
  • Display vizibil

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *