Masina de spalat vase Hansa ZWM 627 IEB cu 14 seturi si 7 programe – Review detaliat

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Hansa ZWM 627 IEB este un model independent de masina de spalat vase, ideal chiar si pentru familii mai mari. Ar putea fi o alternativa foarte buna mai ales ca vine la pachet si cu un pret foarte avantajos, dar nu inainte de a afla tot ceea ce te intereseaza despre produs.

Masina de spalat vase Hansa ZWM 627 IEB pune la dispozitie o capacitate generoasa de 14 seturi. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, ceea ce inseamna un consum energetic redus. In plus, producatorii vin si cu niste estimari in acest sens conform carora consumul energetic anual ar fi undeva la 266 kWh, iar cel de apa la 2800 litri.

Pentru ca este un model independent, panoul de control va ramane vizibil pe toata durata spalarii astfel ca vei putea verifica ori de cate ori doresti timpul ramas pana la finalizarea programului. Interfata acestuia este una foarte simpla si intuitiva, iar tot aici se va aprinde indicatorul pentru sare in cazul in care este necesara adaugarea unei cantitati suplimentare. Este important de retinut faptul ca sarea detine un rol esential in activitatea masinii, fiindca pe de o parte nu permite calcarului sa se depuna pe vase, iar pe de alta parte, protejeaza masina impotriva coroziunii.

Interiorul este organizat cu ajutorul a trei cosuri ce ofera un nivel ridicat de flexibilitate. Suportii rabatabili se pot plia astfel incat sa poti obtine spatiu suplimentar pentru adaugarea articolelor voluminoase precum tavi, tigai, oale si asa mai departe.

Dimensiunile acesteia sunt de 84.5 x 59.8 x 60 cm (l x L x A) si cantareste 45.5 kg. In plus, presupune si un mod de functionare silentios, astfel ca nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 47 dB.

Programe si functii speciale

Masina are la baza 7 programe de spalare, despre care vom discuta pe larg in continuare:

 1. Auto – este un program contrlat in totalitate de senzori, astfel ca puteti adauga vase cu orice tip de murdarie. Temperatura de spalare variaza intre 45-55 de grade Celsius, avand o durata 150 de minute. Consuma 10-15 litri de apa si 0.9-1.5 kWh energie electrica.
 2. Intensiv – este programul potrivit vaselor foarte murdare ori chiar cu resturi de murdarie uscata. Temperatura de spalare este de 62 de grade Celsius, inregistrand un cosnum de 17 litri de apa si 1.6 kWh energie electrica, timp de 175 de minute.
 3. Normal – este un program potrivit vaselor cu grad normal de murdarie, adica spalarilor zilnice. Foloseste apa la temeratura de 55 de grade Celsius, consumand 14 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica. Dureaza 185 de minute.
 4. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului de resurse, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius, drept pentru care va fi potrivitvaselor cu grad normla de murdarie. Consuma 0.93 kWh energie electrica si 10 litri de apa, avand o durata de 195 de minute.
 5. Sticla – este recomandat articolelor foarte sensibile, temperatura de spalare fiind de 40 de grade celsius. Dureaza 115 minute, timp in care consuma 14 litri de apa si 0.87 kWh energie electrica.
 6. 90 min – dureaza numai 90 de minut si este potrivit  vaselor cu grad scazut de murdarie. Este alcatuit dintr-un ciclu de spalare la temperatura de 65 de grade Celsius, urmand doua cicluri de clatire la aceeasi temperatura. Nu dispune de ciclu de uscare. COnsuma 12.5 litri de apa si 1.35 kWh energie electrica.
 7. Scurt – dureaza doar 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 45 de grade Celsius.

Pe partea de functii speciale, Hansa ZWM 627 IEB beneficiaza de:

 • Incarcare la jumatate – adapteaza resursele in functie de cantiatea de vase adaugata, chiar si atunci cand este incarcat un singur cos. Nu se modifica timpul si temperatura de spalare.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii in functie de ora cea mai avantajoasa pentru tine.
 • Blocare taste – permite blocarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla setarile realizate anterior.

Concluzii si Pareri

Hansa ZWM 627 IEB este o masina de spalat foarte buna ce vine la pachet cu o eficienta ridicata si un pret destul de mic. Cumparatorii confirma acest lucru si declara ca spala impecabil vasele, le usuca deopotriva foarte bine, iar programele din dotare sunt bine gandite astfel ca acopera majoritatea nevoilor pe care clientiii le-ar putea avea. In plus, este silentioasa si foarte incapatoare, ceea ce i-a multumit si mai mult. Mai mult decat atat, considera raportul calitate/pret excelent.

Review pe scurt: Hansa ZWM 627 IEB

9.5

Pret

9.6/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.9/10

Eficienta energetica

8.8/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Capacitate mare
 • Programare intarziata
 • Incarcare la jumatate
 • Siguranta copii

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *