Masina de spalat vase Hansa ZIM689EH cu 14 seturi si 9 programe – Review complet si Pareri utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Hansa ZIM689EH este o masina de spalat vase foarte interesanta, ce pune la dispozitie o gama diversificata de programe despre care vom discuta in acest review. Va invitam sa ne urmariti in continuare fiindca vom prezenta cele mai importante informatii despre produs!

Masina de spalat vase Hansa ZIM689EH beneficiaza de o capacitate generoasa de 14 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus. Pentru a ne demonstra acest lucru, producatorii vin si cu niste estimari conform carora consumul energetic anual ar fi undeva la doar 237 kWh, in timp ce cel de apa ar fi undeva la 2800 litri.

Panoul de control se afla amplasat pe partea superioara a usii, pe interior. Insa, odata inchisa usa acesta nu mai ramane vizibil si, deci, nici display-ul unde ai fi putut verifica timpul ramas. Atunci, producatorii s-au gandit sa implementeze sistemul InfoLight care va proiecta un fascicul de lumina pe podea, prin intermediul caruia vei afla daca masina mai spala sau a terminat programul. Tot la nivelul panoului de control se afla si doi indicatorul foarte importanti si anume cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar pe suprafata vaselor si pe componentele interne, in timp ce agentul de clatire lustruieste vasele.

In plus, cu sistemul AquaStop vei fi intotdeauna protejat impotriva posibilelor inundatii, oprind alimentarea de la robinet pentru a impiedica acest lucru.

Dimensiunile aparatului sunt de 81.5 x 59.8 x 55 cm (l x L x A) si are o greutate de 36 kg. In plus, presupune un mod de functionare silentios, inregistrand numai 45 dB.

Programe si functii speciale

Masina are la baza 9 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Auto – ajusteaza temperatura si cantitatea apei in functie de nivelul de murdarie detectat de senzori. Dureaza 150 de minute, insa temperatura apei variaza intre 45-55 de grade Celsius, inregistrand un consum de 8.4-12.7 litri de apa si 0.9-1.3 kWh energie electrica.
 2. Intensiv – este potrivit pentru vase foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie. Temperatura de spalare este de 65 de grade Celsius, avand o durata de 175 de minute, timp in care consuma 18 litri de apa si 1.6 kWh energie electrica.
 3. Zilnic – este potrivit pentru vase cu grad normal de murdarie, temperatura de spalare fiind de 55 de grade Celsius. Dureaza 175 de minute, timp inc are consuma 18 litri de apa si 1.6 kWh energie electrica.
 4. Eco – este cel mai economic program, fiind potrivit pentru spalarile zilnice, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius. Dureaza 185 de minute, timp in care irnegistreaza un consum de 10.5 litri de apa si 0.83 kWh energie electrica.
 5. Delicat – este recomandat pentru articolele sensibile temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius. Consuma 14 litri de apa si 0.87 kWh, avand o durata de 115 de minute.
 6. Express – dureaza 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 60 de grade Celsius si consuma 10.5 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica.
 7. Scurt – dureaza numai 40 de minute si spala la temperatura de 40 de grade Celsius.
 8. Prespalare – dureaza doar 8 minute si foloseste 4 litri de apa la temperatura de admisie. Este potrivit pentru inmuierea murdariei uscate de pe vase.
 9. Party – spala la temperatura de 30 de grade Celsius, pret de 27 de minute, inregistrand un consum de 11.5 litri de apa.

Ca si functia speciala, masina este prevazuta cu programare intarziata ce permite amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 24 de ore.


Concluzii si Pareri

Hansa ZIM689EH este o masina de spalat vase foarte buna, ce ofera o capacitate generoasa si o gama variata de programe perfecta pentru a acoperi orice tip de nevoi. Clientii sunt foarte multumiti de eficienta sa si sunt de parere ca reprezinta unul dintre cele mai bune ajutoare. Programele sunt foarte diversificate si bine gandite, iar in ansamblu cosnidera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Hansa ZIM689EH

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Numar mare de programe
 • Capacitate generoasa
 • Programare intarziata
 • Sistem Aqua Stop

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *