Masina de spalat vase Candy CED 122 – Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Candy CED 122 este un model de masina de spalat vase destul de simplu, dar care reuseste sa fie eficient, reprezentand un real ajutor in orice bucatarie. Va invitam sa ne urmariti in continuare si sa aflati tot ceea ce va intereseaza despre produsul in discutie!

Masina de spalat vase Candy CED 122 ofera o capacitate medie, de 12 seturi, si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+m asigurand un consum energetic rezonabil.

Este un model independent, motiv pentru care panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe exterior. Totusi, acesta nu dispune si de display pentru a putea urmari timpul ramas pana la finalizarea programului. Este prezent, in schimb, indicatoruil pentru sare si cel pentru agentul de clatire care te vor avertiza in momentul in care este necesara adaugarea unei cantitati suplimentare. Sarea detine un rol foarte important atat pentru masina, cat si pentru calitatea spalarii, fiindca previne coroziunea componentelor interne si depunerea calcarului pe suprafata vaselor.

Interiorul acesteia este organizat cu ajutorul a doua cosuri destul de flexibilitate, ce permit adaugarea vaselor de diverse dimensiuni. Poti rabata suportii mobili din plastic pentru a adauga chiar si vasele ceva mai voluminoase.

Nivelul de zgomot este si el unul rezonabil, inregistrand 52 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 85 x 60 x 60 cm (l x L x A).

Programe si Functii speciale

Masina dispune de 6 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Intensiv – asigura o spalare intensiva vaselor cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Dureaza 180 de minute, timp in care consuma 16 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 2. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius. Este recomandat pentru vase cu grad normal de murdarie, temperatura de spalare fiind de 13 litri de apa si 1.03 kWh energie electrica.
 3. Light – este ideal pentru pahare si farfurii cu rest normal de murdarie, temperautra de spalare fiind de 45 de grade Celsius. Dureaza 137 de minute, timp in care consuma 14 litri de apa si 0.85 kWh energie electrica.
 4. Crystal – este potrivit pentru articolele delicate, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius. Dureaza 124 de minute, timp in care consuma 10 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica.
 5. Rapid – dureaza doar 39 de minute si este ideal pentru vase recent murdarite. Temperatura de spalare este de 40 de grade Celsius, timp in care consuma 7 litri de apa si 0.5 kWh energie electrica.
 6. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, avand o durata de 11 minute. Consuma 4 litri de apa la temperatura de admisie, deci, consumul energetic va fi unul infim, de 0.01 kWh energie electrica.

Ca si functie speciala, beneficiaza de programare intarziata ce permite amanarea orei de incpere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.


Concluzii si Pareri

Candy CED 122 este o masina de spalat vase simpla, dar eficienta ce vine la pachet cu un pret foarte accesibil. Clientii sunt multumiti de alegerea facuta si declara ca este exact ceea ce au avut nevoie. Spala eficient, este suficient de incapatoare, iar design-ul este unul decent. In ansamblu, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte corect.

Review pe scurt: Candy CED 122

9.1

Pret

9.2/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

9.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret corect
 • Usor de setat
 • Spalare eficeinta
 • Nivel zgomot rezonabil

Argumente CONTRA

 • Doar o singura functie speciala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *