Masina de spalat vase BOSCH SMS46GI04E – Review si Impresii

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

BOSCH SMS46GI04E este o masina de spalat vase independenta prevazuta cu cele mai importante programe si functii asigurand o eficienta ridicata. Va invitam sa urmariti in continuare acest review pentru a afla cele mai importante informatii despre produs!

Masina de spalat vase BOSCH SMS46GI04E ofera o capacitate medie de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigruand un consum energetic redus.

Panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe exterior, iar prin intermediul sau poti verifica oricand timpul ramas pana la finalizarea programului, precum poti realiza si setarile dorite. De asemenea, tot aici se afla si indicatorul de sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea joaca un rol foarte important in activitatea masinii fiindca previne depunerile de calcar pe suprafata vaselor, dar si pe componentele interne ale masinii.

Display BOSCH SMS46GI04E

Interiorul este organizat cu ajutorul a doua cosuri flexibile si destul de incapatoare ce permit adaugarea vaselor de diverse dimensiuni. Poti rabata suportii mobili pentru a obtine si mai mult spatiu pentru articolele voluminoase. De asemenea, beneficiaza si de suport pentru tacamuri unde li se va asigura o ingrijire optima.

Beneficiaza de tehnologia pentru protectia sticlei care previne coroziunea sticlei prin dedurizarea constanta a apei. In plus, dispune de schimbator de caldura care pre-incalzeste apa in rezervorul de clatire pentru a evita astfel socurile de temperatura, mai ales, in cazul paharelor si a articolelor sensibile.

Sistemul Aqua Stop previne eventualele inundatii si consta intr-un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de siguranta si un colector de pardoseala cu intrerupator cu flotor.

Este un model silentios ce inregistreaza numai 46 dB.

Dimensiunile produsului sunt de 84.5 x 60 x 60 cm (l x L x A).

Programe si functii speciale

Masina dispune de 6 programe de spalare, despre care vom discuta in continuare:

 1. Intensiv – asigura o spalare intensiva vaselor indepartand eficient murdaria persistenta la temperatura de 70 de grade Celsius. Fiind activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 130-140 de minute, timp in care consuma 11-14 litri de apa si 1.25-1.45 kWh energie electrica.
 2. Auto – este un program controlat in totalitate de senzori, astfel ca se va putea adapta oricarei situatii. Temperatura de spalare este cuprinsa intre 45-65 de grade Celsius, inregistrand un consum de 5-16 litri de apa si 0.9-1.45 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, fiind potrivit pentru spalarile zilnice, caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 7.5 litri de apa si 0.9 kWh energie electrica.
 4. Pahare – ofera o spalare delicata vaselor la temperatura de 40 de grade Celsius fiind ideal pentru pahare si alte articole sensibile. Pentru ca este activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 85-95 de minute, timp in care consuma 11-14 litri de apa si 0.8-0.85 kWh energie electrica.
 5. Quick Wash – este un program scurt ce dureaza 60 de minute, la temperatura de 65 de grade Celsius. Este potrivit pentru vasele recent murdarite, totodata, inregistrand un consum de 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 6. Prespalare – este eficient pentru inmuierea murdariei uscate de pe suprafata vaselor, avand o durata de 15 minute. Foloseste 4 litri de apa la temperautra de admisie.

Este prezent si programul Machine care ce asigura o igienizare optima a interiorului masinii si a filtrelor, ce va trrebui activat o data la doua luni, folosind detergenet special. Mai mult decat atat, beneficiaza si de cateva functii speciale, cum ar fi:

 • Extra uscare – asigura o uscare optima vaselor folosind apa la temperaturi ridicate in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Extra-igienizare – permite igienizarea vaselor la temperatura de 70 de grade Celsius pentru 10 minute.
 • Vario Speed Plus – face posibila reducerea duratei anumitor cu panna la 60%.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 24 de ore.

Concluzii si Pareri

BOSCH SMS46GI04E este un model care isi face treaba eficient, destul de incapator si economic. Clientii sunt multumiti de eficienta sa, declarand ca programele si functiile din dotare functioneaza foarte bine, este silentioasa si sigura in utilizare, astfel ca poate spala si in absenta lor. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: BOSCH SMS46GI04E

9.6

Pret

9.4/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.6/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Functii diversificate
 • AquaStop
 • Silentioasa
 • Display vizibil

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *