Masina de spalat vase incorporabila Beko DIN25310 – Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Beko DIN25310 este un model de masina de spalat vase incorporabil destul de simplu, prevazut cu o serie de programe eficiente. In plus, vine la pachet cu un pret foarte accesibil, insa inainte de toate, va invitam sa descoperiti mai multe detalii utile!

Masina de spalat vase Beko DIN25310 ofera o capacitate destul de mare, de 13 seturi, si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic decent. Producatorii aproximeaza consumul energetic anual undeva la 295 kWh, iar cel de apa la 3220 litri.

Panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe interior. Beneficiaza de o interfata foarte intuitiva, fiind prevazut cu un numar redus de butoane. Aici se afla si indicatorul pentru sare care te va atentiona in momentul in care este necesara adaugarea unei cantitati suplimentare. Sarea detine un rol foarte important fiindca este responsabila cu dedurizarea apei, prevenind depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si de pe comonentele interne.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul a doua cosuri destul de incapatoare unde poti adauga vase de diverse dimensiuni. De asemenea, ai posibilitatea de a rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spaitu in vederea adaugarii vaselor mai voluminoase. In acelasi timp, cosul de tacamuri ofera o flexibilitate foarte buna, putand fi adaugate si vase mai voluminoase. Nu lipseste nici cosul pentru tacamuri unde li se va oferi o ingrijire atenta.

Modul de functionare este destul de silentios, inregistrand la spalare 49 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 85 x 59.8 x 55 cm (l x L x A) si cantareste 35.2 kg.

Programe si functii speciale

Masina dispune de 6 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Innerclean – nu este desinat vaselor, ci igienizarii cavitatii interioare a masinii. Dureaza 75 de minute si consuma 15.2 litri de apa si 0.7 kWh energie electrica. Trebuie folosit detergent special in acest sens.
 2. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, fiind potrivit pentru spalari zilnice, temperatura de spalare fiiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 210 minute, timp in care consuma 11.5 litri de apa si 1.03 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – asigura o spalare intensiva vaselor la temperatura de 70 de grade Celsius, avand o durata de 120 minute. Pot fi adaugate vase foarte murdare, dar si rezistente. Inregistreaza un consum de 1.65 kWh energie electrica si 17.56 litri de apa.
 4. Quick&Shine – este un program scurt, ce are o durata de doar 58 de minute, ce poate fi folosit pentru spalarile zilnice, fiind potrivit pentru articolele cu rest normal de murdarie. Temperatura de spalare este de 60 de grade Celsius si consuma 11.8 litri de apa si 1.2 kWh energie electirca.
 5. Mini – dureaza doar 30 de minute si spala la temperatura de 35 de grade Celsius, fiind recomandat pentru articole recent murdarite. Consuma 11.85 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica.
 6. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie. Are o durata de 15 minute si consuma 4.2 litri de apa la temperatura de admisie.

In acelasi timp, masina este echipata si cu cateva functii speciale:

 • Incarcare la jumatate – permite adaptarea resurselor in functie de cantitatea de vase adaugata, putand fi incarcat un singur cos. Durata si temperatura de spalare raman neschimbate.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 24 de ore.
 • Tablete – in cazul in care utilizezi detergenti de acest tip, ciclul de clatire va fi optimizat.

Concluzii si Pareri

Beko DIN25310 este o masina simpla si eficenta care isi face treaba rezonabil chiar daca nu dispune de senzori. Clientii actuali au declarat ca isi face treaba bine, este incapatoare si silentioasa. Din punctul lor de vedere, este un ajutor de incredere in bucatarie si sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Pareri pe scurt: Beko DIN25310

9.1

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

8.2/10

Functii

9.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Capacitate destul de mare
 • Incarcare la jumatate
 • Programare intarziata

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *