Masina de spalat vase Miele G 6770 SCVi cu 14 seturi si clasa A+++ – Review si Pareri personale

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Miele G 6770 SCVi este o masina de spalat vase extrem de performanta si eficienta ce vine la pachet cu o gama variata de programe si functii moderne, fiind capabila sa ofere o ingrijire atenta tuturor tipurilor de vase. In continuare, va vom prezenta cele mai importante informatii despre modelul in discutie pentru a va putea forma o parere cat mai obiectiva!

Masina de spalat vase Miele G 6770 SCVi ofera o capacitate mare, de 14 seturi, fiind potrivita si pentru familiile mai mari. De asemnea, este incadrata in clasa de eficenta energetica A+++, cea mai buna clasa din acest moment. Consumul energetic anual ar fi undeva la 213 kWh, in timp ce cel de apa ar fi de 2716 litri.

Masina poate fi controlata prin intermediul panoului de control amplasat in partea superioara a usii, beneficiind de o interfata intuitiva si foarte prietenoasa. Aici se afla si doi indicatori foarte importanti: cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea joaca un rol foarte important in activitatea masinii fiindca pe de o parte previne depunerile de calcar pe suprafata vaselor, iar de pe alta parte, impiedica coroziunea componentelor interne ale masinii.

In interior, regasim niste cosuri foarte incapatoare, ce permit adaugarea vaselor de diverse dimensiuni. Putem rabata suportii mobili din plastic pentru a obtine spatiu suplimentar pentru articole voluminoase, iar pe de alta parte, putem regla pe inaltime cosul superior pentru situatiile in care avem, de exempl, oale mai inalte. Mai mult decat atat, dispune de un cos special pentru tacamuri si un suport pentru pahare, unde li se vor oferi o ingrijire potrivita.

Datorita tehnologiei AirDry, masina va beneficia de o uscare naturala, dar si eficienta a vaselor, fiindca la finalul programului usa se va deschide automat, aproximativ 10 cm.

Dimensiunile acestui model sunt de 80.5 x 60 x 57 cm (l x L x A) si cantareste 45 kg. Este silentioasa, inregistran doar 44 dB in timpul spalarii.

Programe si functii speciale

Masina beneficiaza de 9 programe de spalare despre care vom discuta mai multe in continuare:

 1. Eco – reprezinta cel mai eficient program din punct de vedere al cosnumului de resurse, putand fi utilizat pentru spalari zilnice. Temperatura de spalare ested de 52 de grade Celsius, avand o durata de 3 ore si 46 de minute si un consum de 9.7 litri de apa.
 2. AUtomatic – este controlat in totalitate de senzori, temperatura de spalare fiind cuprinsa intre 45-65 de grade Celsius. Dureaza 114-172 minute, timp in care consuma 0.7-1.1 kWh energie electrica si 6.5-15 litri de apa.
 3. Intensiv – este ideal pentru vasele foarte murdare sau chiar cu res uscat de murdarie, caci temperatura de spalare este de 75 de grade Celsius. Are o durata de 3 ore, timp in care consuma 14.5 litri de apa si 1.35 kWh enregie electrica.
 4. Quick Power Wash – dureaza 60 de minute si este recomandat pentru vasele recent murdarite, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Consuma 1.3 kWh energie electrica.
 5. Gentle – este recomandat pentru articolele foarte delicate cu un rest scazut de murdarie. Temperatura de spalare este de 45 de grade Celsius, avand o durata de aproximativ 2 ore, timp in care consuma 13.5 litr ide apa si 0.95 kWh energie electrica.
 6. Normal – poate fi utilizat pentru spalarile zilnice, caci temperatura folosita este de 55 de grade Celsius. Dureaza 137 minute, inregistrand un consum de 1.05 kWh energie electrica si 13.5 litri de apa.
 7. ExtraQuiet – este el mai silentios din grila de programe, putand fi folosit si pe timul noptii, gratie presiunii reduse. Temperatura de spalare este de 55 de grade Celsius, alaturi de o durata de 4 ore si 20 de minute si un consum de 1 kWh.
 8. Solar Save – poate fi activat daca masina este conectata la apa calda, de cel putin 45 grade Celsius, caci nu incalzeste apa. Consuma, insa, 27 de litri de apa si are o durata de 150 de minute.
 9. Autocuratare – presupune igienizarea cavitatii interiorului masinii, la o temperatura de 75 de grade Celsius, fiind necesara utilizarea unui detergent special in acest scop. Consuma 2 kWh energie electrica si ar trebui activat o data la aproximativ 3 saptamani.

In plus, masina detine si o serie de functii speciale:

 • Eco Start – permite setarea anumitor intervale orare atunci cand energia electrica este mai ieftina.
 • Energy Save – asigura un cosnum energetic mai mic cu pana la 20%.
 • Scurt – reduce durata programelor cu pana la 30%, fara sa afecteze rezultatele.
 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare, reusind sa adapteze resursele in functie de cantitatea adaugata.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii vaselor.

Concluzii si Pareri

Miele G 6770 SCVi este o masina de spalat vase absolut deosebit, reprezentand unul dintre cele mai performante modele. Clientii sunt de parere ca este cea mai buna alegere pe care au facut-o fiindca intr-adevar le acopera toate tipurile de nevoi, este incapatoare si foarte economica. O recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte corect.

Review pe scurt: Miele G 6770 SCVi

9.9

Pret

9.5/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret corect
 • Capacitate generoasa
 • Numar mare de programe si functii
 • Eficienta energetica
 • Tehnologie AirDry

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *