Masina de spalat vase incorporabila Miele G 6770 SCVi EDST – Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Miele G 6770 SCVi EDST este un model absolut deosebit de masina de splat vase ce vine la pachet cu o serie de programe foarte interesante si flexibile, asigurand masinii o eficienta ridicata. Ar putea constitui o alternativa extrem de buna, insa nu inainte de a afla tot ceea ce te interesesaza despre produs!

Masina de spalat vase Miele G 6770 SCVi EDST este foarte incapatoare, oferind o capacitate generoasa de 14 seturi. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, asigurand un consum energetic foarte mic. In principiu, producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 213 kWh, iar cel de apa la 2716 litri.

Panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe interior, prin intermediul caruia poti realiza toate setarile dorite extrem de simplu, datorita interfetei foarte intuitive. In plus, tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire, ambele jucand un rol important. Amintim faptul ca sarea impiedica coroziunea componentelor interne ale masinii si depunerea de calcar pe suprafata vaselor.

Interiorul acestuia ofera un spatiu foarte generos unde poti adauga chiar si vase ceva mai voluminoase. Pentru a obtine spatiu suplimentar poti rabata suportii mobili din plastic. De asemenea, beneficiaza si de cos special pentru tacamuri si suport pentru pahare, unde li se va oferi o ingrijire foarte atenta. Cosul superior poate fi reglat pe inaltime, in functie de cat de inalte sunt articolele.

Tehnologia AirDry ofera o uscare excelenta vaselor in mod natural, prin deschiderea usii cu aproximativ 10 cm la finalul programului.

Dimensiunile masinii sunt de 80.5 x 60 x 57 cm (l x L x A) si cantareste 45 de kg. Totodata, presupune o functionare silentioasa, inregistrand numai 44 dB.

Programe si functii speciale

Masina are la baza, nu mai putin, de 9 programe de spalare, despre care vom discuta pe larg:

 1. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, fiind potrivit pentru spalarile zilnice, la temperatura de 52 de grade Celsius. Are o durata ceva mai mare, de 3 ore si 46 de minute, timp in care consuma 9.7 litri de apa.
 2. Automatic – este un program controlat in totalitate de senzori, temperatura de spalare de spalare fiind ajustata in intervalul 45-65 de grade Celsius. Are o durata de 114-172 de minute, timp in care consuma 0.7-1.1 kWh energie electrica si 6.5-15 litri de apa.
 3. Intensiv – ofera o spalare intensiva vaselor foarte murdare, dar si rezistente, temperatura de spalare fiind de 75 de grade Celsius. Dureaza 3 ore, timp in care consuma 14.5 litri de apa si 1.35 kWh energie electrica.
 4. Quick Power Wash – dureaza aproximativ 60 de minute, fiind potrivit pentru vasele recent murdarite, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 1.3 kWh energie electrica.
 5. Gentle – este un program potrivit pentru pahare si articole delicate, cu un rest scazut de murdarie. Spala la temperatura de 45 de grade Celsius, avand o durata de doua si ceva, si un consum de 13.5 litri de apa si 0.95 kWh energie electrica.
 6. Normal – poate fi folosit, de asemenea, zilnic, temperatura de spalare fiind de 55 de grade Celsius. Are o durata de 137 de minute, timp in care consuma 1.05 kWh energie electrica si 13.5 litri de apa.
 7. ExtraQuiet – este cel mai silentios program ce poate rula fara probleme in timpul noptii, iar acest lucru se datoreaza presiunii scazute. Spala la temperatura de 55 de grade Celsius, avand o durata de 4 ore si 20 de minute si un consum energetic de numai 1 kWh.
 8. Solar Save – poate fi folosit doar daca masina este conectata la apa fierbinte, de minim 45 de grade Celsius, fiind programul respectiv nu incalzeste deloc apa. Va consuma, insa, 27 llitri de apa, alaturi de o durata de 150 de minute.
 9. Maintenance Program – este programul potrivit pentru igienizarea interioriului masinii, temperatura fiind de 75 de grade Celsius. Consuma 2 kWh energie electrica, fiind necesara activarea sa cam o data la trei saptamani.

In acelasi timp, masina dispune si de cateva functii speciale:

 • Eco Start – permite setarea intervalelor de timp atunci cand energia electrica este mai ieftina.
 • Scurt – reduce durata anumitor programe cu pana la 30%, fara a afecta rezultatele la spalare.
 • Energy Save – obtine un consum energetic mai mic cu aproximativ 20%.
 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos adaptand resursele in functie de cantitatea adaugata. Durata si temperatura de spalare raman neschimbate.
 • Programare intarziata – face posibila amanarea orei de incepere a spalarii in functie de ora cea mai avantajoasa pentru tine.

Concluzii si Pareri

Miele G 6770 SCVi EDST este un model de top ce ofera performante ridicate la spalare si un consum energetic foarte mic. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sunt de parere ca este una dintre cele mai bune alergeri. Spala foarte bine, iar multitudinea de functii si programe acopera toate tipurile de nevoi pe care le-ar putea avea. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

Review pe scurt: Miele G 6770 SCVi EDST 

9.9

Pret

9.4/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret corect
 • Capacitate generoasa
 • Eficienta energetica
 • Numar mare de programe si functii
 • Functionare silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *