Masina de spalat vase Candy CDCP 6/E-S cu 6 seturi si 6 programe – Review obiectiv

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Candy CDCP 6/E-S este o masina de spalat vase de dimensiuni mici, dar si cu o capacitate mica, ce vine la pachet cu o serie de programe utile si foarte eficienta. Reprezinta o alternativa de luat in calcul chiar si de catre cei ce dispun de bucatarii foarte mici, insa intai va invitam sa aflati mai multe detalii!

Masina de spalat vase Candy CDCP 6/E-S este prevazuta cu o capacitate mica de incarcare, de 6 seturi, ceea ce o face potrivita, din punctul meu de vedere, pentru un cuplu sau o persoana singura. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic decent. Producatorii aproximeaza consumul energetic anual undeva la 174 kW, iar cel de apa la 1960 litri.

Panoul de control este amplasat in partea superioara, prin intermediul sau putandu-se realiza toate setarile dorite. Nu lipseste nici indicatorul de sare, care te va adauga in momentul in care este necesara alimentarea rezervorului cu sare. Dupa cum bine stim, sarea joaca un rol important in activitatea masinii, caci previne coroziunea componentelor interne si depunerea calcarului pe suprafata vaselor.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul a doua cosuri nu foarte incapatoare, dar relativ flexibile, unde poti adauga chiar si farfurii mai mari sau oale, insa nu foarte inalte. De asemenea, este prezent si cosul pentru tacamuri la nivelul carora se va realiza, deopotriva, o spalare si igienizare corespunzatooare.

Nu este cel mai silentios model, insa nici deranjant, nivelul de zgomot nedepasind 51 dB.

Masina are o latime de 55 cm si o grutate de 23.31 kg.

Programe si functii speciale

Aceasta beneficiaza de 6 programe de spalare, si anume:

 1. Intensiv – este recomandat pentru articole foarte  murdare, precum oale , tigai, farfurii cu resturi de murdarie uscata, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune mare. Dureaza 140 de minute, timp in care consuma 0.9 kWh energie electrica si 10 litri de apa.
 2. Normal – este potrivit pentru spalari zilnice, pentru articole cu un grad de murdarie mediu cum ar fi oale, platouri, pahare si tigai, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Dureaza 120 minute si consuma 0.7 kWh energie electrica si 8 litri de apa.
 3. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumul de resurse, insa este potrivit pentru sparile zilnice, caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Dureaza 195 de minute si consuma 0.61 kWh energie electrica si 6.5 litri de apa.
 4. Pahare – este potrivit pentru articole sensibile, inclusiv pahare, cristal si portelan. Temperatura de spalare este de doar 45 de grade Celsius, alaturi de o presiune scazuta. Dureaza 75 de minute, timp in care consuma 0.5 kWh energie electrica si 7 litri de apa.
 5. Zilnic – este potrivit pentru vasele si paharele recent murdarite, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius. Dureaza 90 de minute si consuma 0.64 kWh energie electrica si 7 litri de apa.
 6. Rapid – dureaza doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 40 de grade Celsius. Consuma 0.23 kWh energie electrica si 6 litri de apa.

Ca si functie speciala masina dispune doar de programare intarziata ce permite amanarea orei de incepere a spalarii in functie de programul tau.


Concluzii si Pareri

Candy CDCP 6/E-S este o masina de spalat vase utila care isi face treaba bine si chiar reprezinta un real ajutor. Clientii actuali sunt multumiti de modul in care isi face treaba, iar dimensiunile reduse o fac foarte buna pentru o bucatarie mica. De asemenea, sustin ca se descurca foarte bine pentru un cuplu, ceea ce ii determina sa o recomande mai departe si sa considere raportul calitate/pret bun.

Review pe scurt: Candy CDCP 6/E-S

9.1

Pret

9.2/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

8.5/10

Functii

9.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Dimensiuni reduse
 • Programare intarziata
 • Usor de setat

Argumente CONTRA

 • Numar redus de functii speciale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *