Masina de spalat vase Bosch SMI25AS00E – Review si Pareri personale

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SMI25AS00E este o masina de spalat vase ce face parte din seria a 2-a a electrocasnicelor Bosch, deci nu putem discuta despre tehnologii de ultima generatie, insa, pot spune ca beneficiaza de o serie de programe si functii utile. Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla toate detaliile necesare despre acest produs!

Masina de spalat vase Bosch SMI25AS00E dispune de o capacitate medie, de 12 seturi, si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic decent. Producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 290 kWh, iar cel de apa la 3300 litri.

Chiar daca producatorii o numesc incorporabila, eu as spune semi-incorporabila, avand in vedere ca odata integrata in mobila panoul de control ramane vizibil. Si pentru ca tot am ajuns cu discutia aici, trebuie sa mentionez faptul ca beneficiaza de o interfata foarte intuitiva. In plus, tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire, iar despre sare deja stim ca joaca un rol deosebit de important, prevenind depunerile de calcar.

Display Bosch SMI25AS00E

Interiorul masinii este prevazut cu doua cosuri flexibile, unde poti adauga vase de diverse dimensiuni. De asemenea, ai posibilitatea de a rabata suportii mobili din plastic pentru a obtine spatiu suplimentar pentru adaugarea articolelor ceva mai voluminoase. Nu lipseste nici cosul vario amplasat la nivelul cosului inferior, ce asigura spatiu special pentru depozitarea tacamurilor.

Este prezenta si tehnologia pentru protectia sticlei ce dedurizeaza in mod constant apa prevenind coroziunea sticlei. In plus, sunteti protejati impotriva inundatiilor datorita sistemului AquaStop ce se refera la un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de siguranta si un colector de pardoseala cu intrerupator cu flotor, astfel ca masina poate functiona si in absenta ta.

Dimensiunile produsului sunt de 81.5 x 59.8 x 57.3 cm (l x L x A). In acelasi timp, este important de amintit faptul ca presupune un mod de functionare silentios, inregistrand 48 dB.

Programe si functii speciale

Masina de spalat vase Bosch SMI25AS00E este prevazuta cu 5 programe de spalare dupa cum urmeaza:

 1. Intensiv – asigura o spalare intensiva vaselor, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, ceea ce il face potrivit pentru vasele foarte murdare. Pentru ca este activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 125-135 de minute, iar consumul intre 12-15 litri de apa si 1.45-1.5 kWh energie electrica.
 2. Auto – este un program controlat in totalitate de senzori, temperatura de spalare fiind de 45-65 de grade Celsius. Si restul parametrilor variaza foarte mult, astfel ca durata este cuprinsa intre 95-160 de minute, iar consumul intre 1-1.6 kWh energie electrica si 9-19 litri de apa.
 3. Eco – este un program foarte eficient din perspectiva consumului de resurse, insa este potrivit pentru spalarile zilnice, fiindca temperatura apei este de 50 de grade Celsius. Are o durata ceva mai mare, de 210 minute, timp in care consuma 11.7 litri de apa si 1.02 kWh energie electrica.
 4. 1 ora – dureaza, bineinteles, 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius si consuma 11.7 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 5. Prespalare – este util in inmuierea murdariei uscate de spe suprafata vaselor, avand o durata de 15 minute, timp in care foloseste 4 litri de apa la temperatura de admisie, deci consumul energetic va fi de numai 0.05 kWh energie electrica.

Totodata, masina dispune si de doua functii speciale si anume:

 • Vario Speed – ce permite scurtarea duratei anumitor programe chiar si cu pana la 50%, crescand presiunea si temperatura apei.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii de la 1 pana la 24 de ore.

Concluzii si Pareri

Bosch SMI25AS00E este un model eficient, care din punctul meu de vedere, a fost echipat cu cele mai importante programe si functii. Clientii sustin ca isi face treaba eficient, asa cum se si asteptau, fiindca niciodata Bosch nu a dat rabat de la calitate. Este destul de silentioasa si foarte usor de setat, iar din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Bosch SMI25AS00E

9.2

Pret

9.3/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

9.2/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Programare intarziata
 • Functionare silentioasa
 • Display vizibil
 • Sistem Aqua Stop

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *