Masina de spalat vase incorporabila Gorenje GV63160 – Review si Sfaturi Utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Gorenje GV63160 este un model de masina de spalat vase incorporabila ce vine la pachet cele mai importante programe si functii, dar si un pret rezonabil. Din punctul meu de vedere, merita sa afli mai multe informatii pentru a verifica daca este in concordanta cu asteptarile tale.

Masina de spalat vase Gorenje GV63160 pune la dispozitie o capacitate destul de mare, de 13 seturi, fiind potrivita chiar si pentru familii cu 4-5 persoane. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic rezonabil. Producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 295 kWh, iar cel de apa la 3080 litri.

Pentru ca discutam despre un model incorporabil, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe interior. Acesta dispune de o interfata foarte intuitiva, fiind prevazut cu un numar redus de programe. Totodata, aici se afla si indicatorul pentru nivelul sarurilor pentru a sti cand este necesara adaugarea unei cantitati suplimentare. Sarea prezinta un rol foarte important in activitatea masinii fiindca datorita ei se previn depunerile de calcar pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii.

Interiorul este organizat cu ajutorul a doua cosuri foarte flexibile, ce permit adaugarea vaselor de diverse dimensiuni. De asemenea, suportii mobili din plastic se pot rabata pentru a obtine mai mult spatiu in vederea adaugarii unor articole mai voluminoase cum ar fi oale, tigai, cratiti si asa mai departe.

Interior Gorenje GV63160

In plus, cu ajutorul sistemului AquaStop, masina va putea functiona fara probleme si in absenta ta. Acesta va intrerupe alimentarea cu apa in cazul in care se va infunda, prevenind astfel inundatiile.

Dimensiunile masinii sunt de 81.7 x 59.6 x 55.6 cm (l x L x A) alaturi de o greutate de 32.5 kg. In plus, nivelul de zgomot produs nu depaseste 47 dB.

Programe si functii speciale

Modelul in discutie beneficiaza de 5 programe de spalare, pe care le vom detalia in cele ce urmeaza:

 1. Zilnic – este potrivit pentru spalarea de zi cu zi a articolelor cu nivel mediu de murdarie, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius, iar cea de clatire de 65 de grade Celsius. Dureaza 105 minute, timp in care consuma 16 litri de apa si 1.2 kWh energie electrica.
 2. Intensiv – este programul ideal vaselor foarte murdare, dar si rezistente caci temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius. Are o durata ceva mai mare de 215 minute, timp in care consuma 17 litri de apa si 1.7 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai eficient din perspectica consumului de resurse, insa este potrivit pentru spalarile zilnice, temperatura de spalare fiind de 55 de grade Celsius, iar cea de clatire de 62 de grade Celsius. Dureaza 250 de minute, timp in careconsuma 11 litri de apa si 1.04 kWh energie electrica.
 4. Quick Wash – asigura o spalare rapida, de 20 de minute, fiind potrivit pentru articolele recent murdarite. Nu dispune, insa, de ciclu de uscare.
 5. Clatire – este un fel de prespalare, ce foloseste 4 litri de apa la temperatura de admisie pret de 7 minute.

Totodata, masina beneficiaza si de o serie de functii speciale, cum ar fi:

 • Extra-Dry – asigura o uscare optima vaselor, in cadrul ultimului ciclu de clatire, temperatura apei va fi si mai mare.
 • Speed Wash – permite scurtarea duratei programelor de spalare chiar si cu pana la 50%.
 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare, adaptand resursele in functie de cantitatea adaugata. Totusi, temperatura si durata nu vor fi modificate.
 • Programare intarziata – face posibila amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 24 de ore.

Concluzii si Pareri

Ceea ce pot spune cu fermitate despre masina Gorenje GV63160 este ca ofera o capacitate suficient de mare, este foarte silentioasa, iar programele din dotare satisfac cele mai importante  nevoi. Cumparatorii sunt perfect de acord cu aceste lucruri si sustin ca spala eficient vasele chiar daca adauga vase mai mult sau mai putin murdare. Secretul consta in programele setate si functiile adiacente. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Gorenje GV63160

9.3

Pret

9.3/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

8.2/10

Functii

9.5/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Functii diversificate
 • Capacitate suficient de mare
 • Functionare silentioasa
 • Sistem Aqua Stop

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *