Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMI68IS00E – Review detaliat si Pareri

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Bosch SMI68IS00E este o masina semi-incorporabila, incapatoare si foarte economica, ce vine la pachet cu o gama variata de programe si functii, astfel incat va fi pregatita sa faca fata oricarui tip de murdarie. Reprezinta un real ajutor pentru orice gospodina, asa ca te invitam sa ne urmaresti in continuare pentru a afla mai multe detalii utile despre produs.

Masina de spalat vase Bosch SMI68IS00E este prevazuta cu o capacitate de 13 seturi, suficienta pentru o familie cu 4-5 membri. Totodata, este incadrata in cea mai buna clasa de eficienta energetica A+++, asigurand un consum energetic foarte mic.

Pentru ca este un model semi-incorporabil, odata integrata in mobila, panoul de control va ramane vizibil. Aici poti verifica timpul ramas pana la finalizarea programului, dar poti realiza si setarile necesare. Interfata acestuia este foarte prietenoasa, astfel ca vei putea gasi foarte usor programele si functiile. Tot aici se afla indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea joaca un rol foarte important in activitatea masinii fiindca este responsabila cu prevenirea depunerilor de calcar pe suprafata vaselor, dar si pe componentele interne ale masinii.

Display Bosch SMI68IS00E

Interiorul este prevazut cu doua cosuri suficient de mari si de flexibile, unde poti adauga vase de diverse dimensiuni. Ai posibilitatea de a rabata suportii mobili din plastic, pentru a obtine spatiu suplimentar astfel incat sa poata incapea si oalele, tigaile, tavile si asa mai departe. In acelasi timp, beneficiaza si de cos special pentru tacamuri, suport pentru pahare si cesti.

Masina dispune de schimbator de caldura ce presupune pre-incalzirea apei in rezervorul de clatire, prevenind astfel socurile de temperatura. Prin urmare, poti adauga chiar si articole mai sensibile. In plus, tehnologia pentru protectia sticlei dedurizeaza apa, prevenind coroziunea sticlei.

Bosch SMI68IS00E este dotata cu motor Eco Silence Drive, care asigura o functionare silentioasa, inregistrand numai 44 dB, dar si un consum energetic redus, oferind cele mai bune rezultate la spalare.

De asemenea, esti protejat impotriva inundatiilor datorita sistemului Aqua Stop ce consta intr-un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de siguranta si un colector de pardoseala cu intrerupator cu flotor.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 x 59.8 x 57.3 cm (l x L x A).

Programe si functii speciale

Masina are la baza 8 programe de spalare, pe care le vom detalia in continuare:

 1. Intensiv – este potrivit pentru vasele foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, dar si rezistente, caci temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, folosind si o presiune ridicata a apei. Fiind activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 125-135 de minute, timp in care cosnsuma 12-15 litri de apa si 1.45-1.5 kWh energie electrica.
 2. Automat – este activ atat senzorul de turbiditate, cat si cel de incarcare, astfel ca temperatura variaza intre 45-65 de grade Celsius, fiind potrivit in orice situatie. Dureaza intre 90-160 de minute, timp in care consuma 7-18 litri de apa si 0.95-1.6 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului de resurse, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Are o durata de 235 de minute, timp in care consuma doar 0.82 kWh energie electrica si 9.5 litri de apa.
 4. Silentios – este ideal pentru a fi folosit pe timpul noptii, iar nivelul scazut de zgomot se datoreaza presiunii scazute. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Are o durata de 235-240 de minute si consuma 10 litri de apa.
 5. Pahare – asigura o spalare delicata vaselor, temperatura de spalare fiind de doar 40 de grade Celsius, putand fi adaugate pahare, portelanuri si cristale sensibile.Fiind activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 85-90 de minute si consuma 11-14 litri de apa si 0.85-0.9 kWh energie electrica.
 6. 1h – are o durata de doar 60 de minute si spala la temperatura de 65 de grade Celsius, fiind potrivit pentru vase recent murdarite.
 7. Scurt – este un mini program, ce are o durata de 35 de minute si spala la temperatura de 45 de grade Celsius, insa nu dispune de ciclu de uscare.
 8. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, folosind apa la temperatura de admisie pret de 14 minute.

In acelasi timp, masina beneficiaza si de o serie de functii speciale foarte utile:

 • Intensive Zone – se refera la zona speciala din cosul inferior, unde articolele adaugate in zona respectiva vor fi spalate cu jetul de apa la presiuni mai ridicate.
 • Vario Speed Plus – permite reducerea duratei anumitor programe de spalare cu pana la 50%, fiindca mareste presiunea si temperatura apei. Rezultatele de spalare raman aceleasi, insa s-ar putea obtine rezultate mai slabe la uscare.
 • Hygiene Plus – asigura o igienizare atenta vaselor, dupa ultimul ciclu de clatire, fiind recomandat pentru cei cu alergii sau pentru bebelusi.
 • Extra uscare – asigura o uscare eficienta vaselor, crescand temperatura apei in cadrul ultimului ciclu de uscare.
 • Machine Care – vizeaza igienizarea cavitatii interioare a masinii.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii in functie de ora cea mai convenabila pentru tine.

Concluzii si Pareri

Bosch SMI68IS00E este o masina de spalat vase foarte buna, ce asigura cele mai bune rezultate la spalare indiferent de tipul murdariei. Clientii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca este incapatoare, foarte economica si silentioasa, iar programele si functiile din dotare le acopera orice tip de nevoi. O recomanda cu toata increderea mai departe si considera raportul calitate/pret excelent.

Review pe scurt: Bosch SMI68IS00E

9.9

Pret

9.7/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Eficienta energetica ridicata
 • Numar mare de programe si functii
 • Functionare silentioasa
 • Sistem Aqua Stop

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *