Masina de spalat vase incorporabila GORENJE GV 68260 cu 13 seturi si clasa A+++ – Review detaliat si informatii suplimentare

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

GORENJE GV 68260

GORENJE GV 68260 reprezinta un model de masina de spalat vase foarte util si eficient in orice locuinta, despre care am ales sa discutam in acest review. Din punctul meu de vedere, o masina de spalat vase reprezinta unul dintre cele mai importante electrocasnice, niciunei gospodine nu ar trebui sa ii lipseasca din bucatarie. Insa, te invitam sa ne urmaresti in continuare pentru a afla toate detaliile necesare referitoare la acest produs.

Masina de spalat vase GORENJE GV 68260 pune la dispozitie o capacitate suficient de mare de 13 seturi, fiind potrivita chiar si pentru familii cu mai multi copii. In acelasi timp, este extrem de economica, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, inregistrand un consum energetic anual de aproximativ 211 kW. In acelasi timp, inregistreaza un consum anual de apa de doar 1960 litri.

Panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe interior, si dispune de o interfata foarte  prietenoasa, avand un numar redus de butoane prin care poti selecta functiile si programele de spalare dorite. Tot aici va fi afisat si timpul ramas pana la finalizarea programului de spalare. In plus, pe display vor aparea indicatori atunci cand va fi nevoie de adaugarea  unei cantitati suplimentare de  sare sau agent de clatire. Este important ca masina sa aiba intotdeauna o cantitate suficienta de sare pentru ca doar asa vei obtine rezultate bune la spalare si vase lustruite, dar protejeaza in  acelasi timp si masina impotriva depunerilor de calcar. Aceasta isi ajusteaza in mod automat cantitatea de saruri in functie de  gradul de duritate al apei.

Acest model ne impresioneaza printr-o tehnologie inovativa foarte interesanta si anume Total Dry, ce presupune ca la finalul fiecarui ciclu de spalare, usa masinii se va intredeschide in mod  automat, pentru a elimina excesul de abur pentru o uscare eficienta, cu un consum redus de resurse.

Cavitatea interioara este prevazuta cu ajutorul unor cosrui prevazut cu elemente mobile evidentiate ce permit  o flexibilitate ridicata, pentru o incarcare cat mai usoara. Dispune de un sistem simplu de ajustare pe trei  niveluri al cosului astfel ca vei putea aseza in interiorul sau chiar si oale si farfurii mai mari. Suporturile pentru farfurii pot  fi pliate foarte usor pentru a obtine spatiu suplimentar pentru adaugarea obiectelor foarte  mari cum ar fi, de exemplu, tavile. De asemenea, si tacamurile sunt organizate foarte bine cu ajutorul unui raft special pe care il poti ajusta  pe inaltime, pentru a face loc si paharelor delicate. Desigur, tacamurile sunt asezate separat, pentru a evita zgarierea lor, dar si pentru o curatare si uscare optima.

Interior GORENJE GV 68260

Senzorul de  calitate al apei presupune monitorizarea permanenta a acesteia, pana cand va fi complet curata. Ina cest fel, se va reduce consumul de apa, iar vasele vor fi impecabile la final.

Cu ajutorul sistemului Total AquaStop, vei fi mereu in siguranta pentru ca in cazul in care va aparea o scurgere, aceasta functie va intrerupe in mod automat alimentarea cu apa, pentru a preveni inundatiile. Totodata, datorita noului motor Inverter PowerDrive fara perii, viteza va fi reglabila, pentru performante ridicate, si  un nivel de zgomot scazut, acesta din urma nu va depasi 41 dB. Mai mult decat atat, este asigurat un consum energetic scazut si, mai ales, o durata de viata mai mare a masinii.

Un alt aspect interesant se refera la lampa LED specialal localizata in partea inferioara a usii masinii, care indica stadiul in care se afla programul de spalare. Consider ca este un element important, mai ales pentru o masina incorporabila care nu are are la vedere display-ul.

Tehnologia avansata IonTech te scapa de  mirosurile neplacute. Este firesc in cazul in care lasi vasele murdare de pe o zi pe alta in masina sa capete mirosuri neplacute, insa aceasta tehnologie are rolul de a le neutraliza, pastrand un miros proaspat chiar si atunci cand masina este plina cu vase murdare.

Mai mult decat atat, pentru o vizibilitate cat mai mare asupra incarcaturii masinii, aceaesta a fost dotata cu spoturi LED care lumeaza elegant si eficient interiorul acesteia, pentru o incarcare si descarcare simpla a vaselor.

Dimensiunile acestui model sunt de 81.7 x 59.6 x 55.6 cm (l x L x A) si are o greutate de 42 kg.

Programe  si functii speciale

Masina beneficiaza de o serie de programe foarte eficiente si anume:

  1. Auto – este un program controlat in  totalitate de senzori, drept pentru care poti adauga cam toate tipurile de vase indiferent de gradul de murdarie. Astfel, temperatura poate varia intre 45 si 65 de grade Celsius.
  2. Intensiv – este un program special conceput pentru vasele foarte murdare, dar si rezistente in acelasi timp. Temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, iar presiunea va fi deopotriva ridicata. Poti adauga vase murdare precum tigai, caserole, tavi si asa mai departe.
  3. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului de resurse, temperatura de spalare fiind de 55 de grade Celsius. In general, intr-un astfel de program, temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, insa Gorenje a dorit sa o mareasca putin. Este ideal pentru spalarile zilnice, adica  pentru vase cu grad normal de murdarie.
  4. Rapid – este un program foarte potrivit pentru vase extrem de sensibile, chiar si pentru pahare sau cesti de cafea, desigur, foarte putin murdare.
  5. Prespalare – este un mini-program, pe care il poti folosi mai degraba pentru inmuierea murdariei de pe vase, fiind necesar ulterior sa activezi un program complet.

Mai mult decat atat, masina detine si o serie de functii speciale, depotriva extrem de eficiente:

  • Speed Wash – permite scurtarea duratei programelor de spalare, insa va folosi mai multa energie si apa.
  • Extra igiena – este ideala pentru vasele bebelusilor, biberoanele acestora sau pentru vasele persoanelor alergice. Presupune o temperautra foartemare in cadrul spalarii principale si clatirii finale.
  • Ponire intarziata – permite programarea orei de incepere a spalarii masinii, de la 1 pana la 24 de ore.
  • Incarcare la jumatate – este o functie extrem de utila avand in vedere capacitatea de 13 seturi. Presupune adaptarea resurselor in functie de cantitatea de vase adaugata, pentru a nu mai astepta pana o vei umple complet cu vase.

Concluzii si Pareri

GORENJE GV 68260 este o masina de spalat vase foarte buna, pe care o recomandam cu toata increderea. Clientii confirma acest lucru si declara ca spala impecabil vasele, este suficient de incapatoare pentru nevoile lor si foarte economica. De asemenea, sunt incantati de varietatea de functii speciale care sporesc eficienta programelor de baza. In ansamblu, sunt de parere ca este o achizitie foarte reusita si considera raportul calitate/pret excelent. Te invitam aici sa consulti si tu o oferta de pret actualizata.

Pareri pe scurt: GORENJE GV 68260

9.6

Pret

9.3/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

9.7/10

Functii

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Functii diversificate
  • Eficienta energetica ridicata
  • Incapatoare
  • Foarte silentioasa

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *