Masina de spalat vase GORENJE GS62115W

Masina de spalat vase autonoma Gorenje GS62115W – Review complet si Pareri utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Gorenje GS62115W este un model independent de masina de spalat vase ce pune la dispozitie cele mai importante programe pentru o eficienta ridicata. Din punctul meu de vedere, este un produs foarte accesibil si chiar avantajos prin prisma pretului, insa va invitam in continuare sa aflati mai multe detalii utile.

Masina de spalat vase Gorenje GS62115W este prevazuta cu o capacitate medie, de 12 seturi. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus. In acest sens, producatorii vin cu niste estimari conform carora consumul energetic anual ar fi undeva la 258 kWh, iar cel de apa 3080 litri.

Pentru ca discutam despre un model independent, panoul de control ramane vizibil pe toata durata functionarii. Va fi mult mai simplu sa monitorizam timpul ramas pana la finalizarea programului, iar interfata sa foarte intuitiva face posibila selectarea functiilor si a programelor foarte usor. In plus, tot aici se afla un indicator foarte important si anume cel pentru nivelul sarurilor. Trebuie sa stiti ca sarea joaca un rol deosebit de important in activitatea masinii fiindca nu doar ca impiedica depunerile de calcar pe suprafata vaselor, ci si previne depunerile de calcar si pe componentele interne ale masinii.

Interiorul acesteia este organizat cu ajutorul a doua cosuri foarte flexibile, ce permit adaugarea articolelor de diverse dimensiuni. Rabatand suportii din plastic poti obtine spatiu suplimentar chiar si pentru tavi, oale, cratiti si asa mai departe.

Masina beneficiaza de filtru cu auto-curatare ce va elimna eficient resturilee de mancare, prevenind infundarea masinii de vase. In plus, sistemul Aqua Stop te protejeaza impotriva inundatiilor, acesta oprind automat alimentarea cu apa in cazul in care detecteaza o acumulare mai mare, eliminand surplusul prin intermediul unei pompe.

Dimensiunile masinii sunt de 59.8 x 60 x 84.5 cm (L x A x l) si cantareste 49 de kg.

In plus, presupune si un mod de functionare destul de silentios, inregistrand numai 49 dB. La finalul fiecarui program, va emite un semnal sonor pentru a va avertiza.

Programe si functii speciale

Aceasta are la baza 6 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Normal – este potrivit pentru resturile uscate de murdarie, precum cani, farfurii, pahare si oale cu grad redus de murdarie. Acesta este alcatuit din ciclu de prespalare la temperatura de 45 de grade Celsius, spalare la 55 de grade Celsius, doua cicluri de clatire la 65 de grade Celsius si uscare. Dureaza 180 de minute, timp in care cosnuma 15 litir de apa si 1.25 kWh energie electrica.
 2. Intensiv – este recomandat pentru vasele foarte murdare si chiar cu rest uscat de murdarie, caci la prespalare va folosi apa la temperatura de 50 de grade Celsius, la spalare 60 de grade celsius, doua cicluri de clatire si clatirea finala la 65 de grade Celsius. Dureaza 160 de minute, timp in care inregistreaza un consum de 18.5 litri de apa si 1.5 kWh energie electrica.
 3. Sticla – este potrivit pentru articolele foarte sensibile, dar usor murdare, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, iar de clatire de 60 de grade Celsius. Dureaza 2 ore si consuma 14.5 litri de apa si 0.85 kWh energie electrica.
 4. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului de resurse, insa este recomandat vaselor cu grad normal de mrudarie. Temperatura de spalare este de 45 de grade Celsius, iar de clatire 65 de grade Celsius. Consuma 11 litri de apa si 0.91 kWh energie electrica, avand o durata de 185 de minute.
 5. 90 minute – dureaza 90 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius. Consuma 12.5 litri de apa si 1.35 kWh energie electrica.
 6. Inmuiere – este ideal pentru inmuierea murdariei uscate de pe vase, avand o durata de 15 minute si folosind 4 litri de apa la temperatura de admisie.

Ca si functie speciala, masina este prevazuta cu incarcare la jumatate ce permite incarcarea unui singur cos cu vase si pornirea programului de spalare dorit. Va adapta resursele in raport cu cantitatea de vase, insa nu va modifica si temperatura sau durata de spalare.


Concluzii si Pareri

Gorenje GS62115W este o masina de spalat vase eficienta ce reuseste sa asigure o spalare optima vaselor indiferent de nivelul de murdarie. Cumparatorii au declarat ca isi face treaba foarte bine, este suficient de incapatoare pentru nevoilor lor, silentioasa, iar programele din dotare sunt bine gandite. Acestia considera raportul calitate/pret avantajos.

9.3

Pret

9.2/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.7/10

Eficienta energetica

9.0/10

Functii

9.1/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Incarcare la jumatate
 • Functionare silentioasa
 • Sistem Aqua Stop
 • Filtru cu auto-curatare

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *