Masina de spalat vase autonoma Gorenje GS54110W cu 3 cosuri – Review detaliat si Pareri obiective

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Gorenje GS54110W este o masina de spalat vase destul de reusita atat din perspectiva dotarilor, cat si din punct de vedere al design-ului. In plus, fiind un model slim, poate fi amplasat si in bucatarii mai mici.

Masina de spalat vase Gorenje GS54110W este prevazuta cu o capacitate medie de 10 seturi, fiind potrivita pentru o familie cu aproximativ 3 membri. De asemenea, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A++, consumul energetic va fi unul redus, pe care producatorii il aproximeaza undeva la 211 kWh/an. Totodata, consumul anual de apa ar fi undeva la 2520 litri.

Panoul de control este amplasat frontal si pentru ca nu se incorporeaza in mobila, acesta va ramane vizibil in timpul functionarii, putand astfel verifica oricand timpul ramas pana la finalizarea programului. De asemenea, aici se afla si indcatorul pentru nivelul sarurilor, dar si pentru agentul de clatire. Sarea prezinta un rol foarte important in activitatea masinii fiindca nu permite calcarului sa se depuna pe vase, dar nici pe componentele interne ale masinii de spalat.

Interiorul este organizat cu ajutorul a trei cosuri ce ofera o flexibilitate excelenta, intrucat prezinta suporti rabatabili de plastic ce se pot plia pentru a obtine spatiu suplimentar pentru a adauga si articole mai voluminoase. In plus, datorita sistmeului Click-Clack, ai posibilitatea de a muta cosul superior mai sus sau mai jos, dupa preferinte.

Totodata, cu ajutorul sistemului Aqua Stop vei fi intotdeauna protejat impotriva inundatiilor.

Este un model siletnios, al carui nivel de zgomot nu depaseste 47 dB. De asemenea, are o latime de 44.8 cm si o greutate de 43.4 kg.

Programe si functii speciale

Masina dispune de 5 programe de spalare, pe care le vom detalia mai jos:

 1. Auto – este un program controlat complet de senzori, fiind potrivit pentru orice tip de murdarie. Temperatura de spalare alterneaza intre 45-55 de grade Celsius, avand o durata de 150 de minute. Consuma 9.5-13 litri de apa si 0.9-1.3 kWh energie electrica.
 2. Intensiv – este recomandat pentru vasele foarte murdare sau chiar cu rest de murdarie uscate, fiindca temperautra de spalare este de 60 de grade Celsius, iar temperatura de clatire este de 70 de grade Celsius. Are o durata de 165 de minute, timp in care consuma 16.5 litri de apa si 0.74 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului, insa este recomandat vaselor cu grad normal de murdarie, caci temperatura de spalare este de 45 de grade Celsius.
 4. Scurt – dureaza doar 20 de minute, timp in care foloseste apa la temperatura de 35 de grade Celsius. Consuma 0.34 kWh energie electrica si 10 litri de apa.
 5. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, avand o durata de 15 minute si folosind 3.5 litri de apa la temperatura de admisie.

In acelasi timp, masina detine si cateva functii speciale:

 • Incarcare la jumatate – permite pornirea masinii doar cand aceasta este incarcata la jumatate, adaptand resursele in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Speed Wash – scurteaza durata programelor de spalare, fara a afecta rezultatele.
 • Extra Dry – ofera o uscare si mai buna, folosind apa la temperaturi ridicate in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a programului de spalare cu pana la 24 de ore.

Concluzii si Pareri

Gorenje GS54110W este o masina de vase rezonabila si accesibila ca pret ce vine la pachet cu cele mai importante functii pentru a isi putea face treaba eficient. Clientii actuali sunt multumiti de modul in care spala vasele si le si usuca, sustinand ca nu au avut niciun fel de neplaceri cu ea. Din punctul lor de vedere, a fost o solutie eficienta pentru nevoile lor si considera raportul calitate/pret avantajos.

 

Review pe scurt: Gorenje GS54110W

9.2

Pret

9.2/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

8.8/10

Functii

9.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Functii diversificate
 • Flexibilitate
 • Sistem Aqua Stop
 • Design placut

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *