Masina de spalat vase Bosch SPS25CI03E – Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SPS25CI03E este o masina de spalat vase independenta ce ofera conditiile optime pentru ca vasele sa fie spalate si igienizate corespunzator. Din punctul meu de vedere, merita sa ii acorzi o sansa si sa afli mai multe detalii pentru a vedea daca este in concordanta si cu cerintele tale.

Masina Bosch SPS25CI03E prezinta o capacitate de incarcare mica spre medie, de 9 seturi. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic decent.

Panoul de control este amplasat frontal, fiind prevazut cu un numar redus de butoane si un display unde poti verifica timpul ramas pana la finalizarea programului. De asemenea, tot aici se afla si indicatorul pentru nivelul sarurilor, acestea jucand un rol deosebit de important in activitatea masinii. Practic, nu doar ca nu permite calcarului sa se depuna pe suprafata vaselor, ci protejeaza si elementele interne ale masinii impotriva coroziunii.

Interiorul este organizat cu ajutorul a doua cosuri destul de flexibile ce permit incarcarea vaselor de diverse dimensiuni. In acest sens, poti rabata suportii din plastic pentru a adauga si vase mai voluminoase.

Motorul Eco Silence Drive eficientizeaza intreg procesul de spalare, fiind un motor silentios si fiabil. Nivelul de zgomot inregistrat nu depaseste 46 dB.

Aqua Sensor reuseste sa optimizeze ciclul de spalare prin reglarea cantitatii de apa, a temperaturii si a duratei ciclului de spaalre, prin intermediul unor fascicule luminoase. In plus, sistemul Aqua Stop te protejeaza impotriva inundatiilor.

Dimensiunile masinii sunt de 84.5 x 45 x 60 cm (l x L x A).

Programe si functii speciale

Masina are la baza 5 programe de spalare dupa cum urmeaza:

 1. Intensiv – este un program eficient pentru vasele foarte murdare sau chiar cu resturi uscate de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Fiind activ senzorul de incarcare, parametrii vor varia usor astfel ca durata este de 125-135 de minute, timp in care consuma 11-14 litri de apa si 1.2-1.3 kWh energie electrica.
 2. Auto – este un program controlat in totalitate de senzori, temperatura de spalare fiind cuprinsa intre 45-65 de grade Celsius. Durata acestuia variaza si ea intre 90 si 150 de minute, timp in care consuma 7-16 itri de apa si 0.7-1.3 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului, insa este recomandat pentru vasele cu grad normal de murdarie, caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Are o durata de 195 de minute si consuma 0.78 kWh energie electrica si 8.5 litri de apa.
 4. Pahare – asigura o spalare delicata la o temperatura de 40 de grade Celsius. Este recomandat articolelor sensibila, avand o durata de 85-90 de minute, timp in care consuma 11-13 litri de apa si 0.75-0.8 kWh energie electrica.
 5. 1h – este un program scurt, ce dureaza numai 60 de minute si spala la temperatura de 65 de grade Celsius, fiind recomandat vaselor cu grad scazut de murdarie. Consuma 8.5 litri de apa si 1 kWh energie electrica.

Ca si functii speciale, masina este prevazuta cu:

 • Extra-uscare – asigura o uscare eficienta la finalizarea programului, folosind apa la temperaturi ridicate in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Vario Speed Plus – permite scurtarea duratei de spalare a programelor.
 • Programare intarziata – presupune posibilitatea amanarii orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 24 de ore.

Concluzii si Pareri

Masina Bosch SPS25CI03E constituie o alternativa rezonabila in sensul ca este prevazuta cu cele mai importante functii si programe, ceea ce inseamna ca reuseste sa isi faca treaba eficient. Clientii actuali sunt multumiti de modul in care spala si usuca vasele, fiind foarte silentioasa si utila in orice locuinta. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Bosch SPS25CI03E

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Functii diversificate
 • Program automat
 • Functionare silentioasa
 • Display vizibil

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *