Masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESI9500LOX : Review si Pareri pertinente

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESI9500LOX poate fi o varianta foarte buna de masina de spalat vase prevazuta cu o serie de programe si functii foarte bine gandite. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a descoperi mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri obiective.

Electrolux ESI9500LOX ofera o capacitate destul de mare de 14 seturi ceea ce o face excelenta si pentru o familie cu mai multi copii. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ oferind un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 266 kWh, iar cel de apa de 2940 litri.

Panoul de control se afla frontal si permite monitorizarea duratei programelor.Acesta ofera o interfata foarte intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de  a preveni depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Electrolux ESI9500LOX display

Cavitatea interioara dispune de niste cosuri foarte spatioase si flexibile unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. In acelasi timp, puteti rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu pentru oale, tigai, tavi etc. De asemenea, regasim si suportul pentru pahare si cosul pentru tacamuri.

Electrolux ESI9500LOX interior

Mai mult decat atat, este o masina de spalat vase foarte silentioasa, inregistrand cel mult 44 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 81.8 cm inaltime, 59.6 cm latime si 57.5 cm adancime.

Programe si Functii speciale

Electrolux ESI9500LOX are la baza 6 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este un program foarte economic, recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Prezinta o durata de 3 ore si consuma 0.935 kWh energie electrca si 10 litri de apa.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind prezent atat senzorul de incarcare si cel de turbiditate. Temperatura de spalare varaiza intre 45-70 de grade Celsius, iar durata intre 46-170 de minute. Inregistreaza un consum de 8-15 litri de apa si 0.7-1.7 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este un program ideal pentru vase foarte murdare, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata. Detine o durata de 170-190 de minute, timp in care consuma 12.5-14.5 litri de apa si 1.7 kWh energie electrica.
 4. Scurt – este un program cu o durata de numai 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 60 de grade Celsius si consuma 10 litri de apa. Nu detine ciclu de uscare.
 5. Pahare – este indicat pentru vasele foarte sensibile, temperatura apei fiind de doar 45 de grade Celsius, alaturi de o presiune scazuta. Dureaza 82-92 de minute si consuma 10-14 litri de apa si 0.8-1 kWh energie electrica.
 6. Prespalare – este indicat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, avand o durata de 14 minute, timp in care foloseste 4 litri de apa la temperatura de admisie.

In ceea ce priveste functiile auxiliare, masina dispune de:

 • AirDry – presupune deschiderea automata a usii cu aproximativ 10 cm la finalul programului de spalare, permitand fluxului natural de aer sa intre in interiorul masinii uscand astfel vasele.
 • Time Manager – presupune reducerea duratei programelor cu pana la 50% prin cresterea temperaturii si a presiunii apei.
 • My Favorite – face posibila setarea si salvarea programului pe care il folositi cel mai des.
 • Programare intarziata – implica amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Masina Electrolux ESI9500LOX este o varianta foarte interesanta de luat in calcul, ce spala eficient vasele inregistrand un consum energetic redus. Cumparatorii sunt foarte multumiti de modul in care isi face treaba, declarand ca spala foarte bine vasele indiferent de gradul de murdarie. Este foarte spatioasa, usor de setat si foarte economica, motiv pentru care o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Pareri pe scurt: Electrolux ESI9500LOX

9.8

Pret

9.8/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Gama variata de functii
 • Capacitate generoasa
 • Silentioasa
 • Eficienta energetica

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *