Masina de spalat vase incorporabila AEG FEE52910ZM : Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

AEG FEE52910ZM este un model de masina de spalat vase incorporabila foarte bun, ce punela dispozitie cele mai importante programe si functii pentru o eficienta pe masura. Va propunem sa urmariti acest review pentru a afla mai multe informatii utile.

Masina de spalat vase AEG FEE52910ZM pune la dispozitie o capacitate de 14 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, obtinand astfel un consum energetic destul de mic. Producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual este de doar266 kWh, iar cel de apa de 2940 litri.

Panoul de control se afla pe exteriorul usii punand la dispozitie o interfata foarte intuitiva, setarile dorite fiind foarte usor de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire, care va vor informa atunci cand va trebui adaugata o cantitate suplimentara. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire ofera o lustruire eficienta vaselor.

AEG FEE52910ZM display

Cavitatea interioara prezinta niste cosuri spatioase si flexibile unde puteti adauga vase de diverse tipuri. De asemenea, puteti rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu in vederea introducerii chiar si a articolelor mai voluminoase cum ar fi oalele, tigaile, tavile etc. In plus, este prezent si suportul special pentru tacamuri.

O tehnologie inovatoare este Air Dry ce presupune deschiderea automata a usii cu aproximativ 10 cm dupa ce programul de spalare s-a incheiat.

In plus,e ste o masina foarte silentioasa, al carei nivel de zgomot este de cel mult 44 dB.

Modelul analizat masoara 81.8 cm inaltime, 59.6 cm latime si 57.5 cm adancime.

Programe si Functii speciale

AEG FEE52910ZM are la baza 5 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului de resurse, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Prezinta o durata de 235 minute, timp in care consuma 10.5 litri de apa si 0.935 kWh energie electrica.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind controlat atat de senzorul de incarcare, cat si de cel de turbiditate. Temperatura variaza intre 45-70 de grade Celsius, iar durata intre 46-170 de minute. Inregistreaza un consum de 8-15 litri de apa si 0.7-1.7 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este indicat pentru articole foarte murdare, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata. Dureaza 170-190 de minute si inregistreaza un consum de 12.5-14.5 litr ide apa si 1.4-1.7 kWh energie electrica.
 4. 30 min – este un program ce dureaza doar 30 de minute, spaland la temperatura de 60 de grade Celsius. Prezinta un cosnum de 10 litri de apa si 0.9 kWh energie electrica.
 5. Delicate – este indicat pentru articole sensibile, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius, alaturi de o presiune scazuta. Prezinta o durata de 82-92 de minute si un consum de 10-14 litri de apa si 0.8-1 kWh energie electrica.

Consulta oferta de pret actuala!

Totodata, dispune si de cateva functii speciale foarte interesante:

 • XtraDry – optimizeaza uscarea vaselor, crescand temperatura apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Timer Saver – reduce durata programelor cu pana la 50%.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii cu 1-24 de ore.

Concluzii si Pareri

AEG FEE52910ZM este, fara indoiala, o masina de spalat foarte buna, ce ofera o ingrijire optima vaselor indiferent de tipul lor si de gradul de murdarie. Clientii sunt foarte incantati de alegerea facuta declarand ca isif ace treaba foarte bine. Acestia sustin ca progamele sunt foarte bine gandite, este spatioasa si foarte silentioasa, ideala pentru ceea ce au ei neovie. O recomanda cu drag mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul excelent.

Pareri pe scurt: AEG FEE52910ZM

9.7

Pret

9.7/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Eficienta energetica
 • Capacitate generoasa
 • Silentioasa
 • Tehnologie Air Dry

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *