Masina de spalat vase incorporabila Electrolux EEM48300IX | Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Electrolux EEM48300IX este o alternativa spatioasa si bine dotata ce ofera o ingrijire optima vaselor. Daca este o solutie eficienta si pentru ceea ce aveti nevoie, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Masina de spalat vase Electrolux EEM48300IX pune la dispozitie o capacitate de 14 seturi, fiind ideala si pentru familii mai numeroase. Este un model partial incorproabil, astfel ca panoul de control va ramane vizibil oferind oricand acces, dar si posibilitatea de a monitoriza durata programelor. De asemenea, puteti verifica si cei mai important parametri – cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea articolelor din sticla.

Cavitatea interioara este prevazuta cu niste cosuri spatioase si flexibile unde pot fi adaugate mai multe tipuri de vase. Totodata, puteti rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu pentru boluri, oale, tigai tavi si asa mai departe.

Presupune un mod de functionare silentios inregistrand cel mult 42 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 81.8 cm inaltime, 59.6 cm latime si 57.5 cm adancime.

Programe si Functii Speciale

Electrolux EEM48300IX beneficiaza de 8 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Prezinta o durata de 240 de minute si un consum de 10.5 litri de apa si 0.848 kWh energie electrica.
 2. 160 min – este indicat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Fiind activ senzorul de incarcare, consumul variaza intre 9.8-12 litri de apa si 1.05-1.18 kWh energie electrica.
 3. 90 min – este un program ce prezinta o durata de 90 de minute si prezinta o temperatura de spalare de 60 de grade Celsius. Consuma 10.3-12.6 litri de apa si 0.96-1.09 kWh energie electrica.
 4. 60 min – este potrivit pentru spalri de zi cu zi, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius, iar durata de 60 de minute. Inregistreaza un consum de 10.4-12.7 litri de apa si 0.83-0.96 kWh energie electrica.
 5. 30 min – dureaza doar 30 de minute timp in care spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 9.9-12.7 litri de apa si 0.56-0.69 kWh energie electrica.
 6. Auto-curatare – presupune igienizarea interiorului masinii la temperatura de 70 de grade Celsius. Detine o durata de 60 de minute si un consumd e 8.9-10.9 litri de apa, respectiv 0.6-0.72 kWh energie electrica.
 7. Prespalare – presupune inmuierea resturilor uscate de murdarie, programul avand o durat de 15 minute, timp in care consuma 4.1-5 litri de apa la temperatura de admisie.

In plus, dispune si de alte functii speciale foarte utile, cum ar fi:

 • Extra Power – sporeste perforamtnele la spalare, prin cresterea temperaturii si a duratei programului.
 • Extra Hygiene – ofera o buna igienizare vaselor la temperatura de 65-70 de grade Celsius, timp de minim 10 minute in cadrul ultimei faze de clatire.
 • Air Dry – implica deschiderea automata a usii dupa terminarea ciclului de spalare, permitand fluxului natural de aer sa patrunda in interior.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 24 de ore.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Electrolux EEM48300IX este o alternativa inspirata care asigura o buna curatare a vaselor, scapandu-te de o grija in plus. Clientii sunt multumiti de alegerea facuta si sustin ca modelul in discutie isi face treaba impecabil. Apreciaza capacitatea generoasa, gama variata de programe si functii si modul silentios de operare, exact ceea ce isi doreau. O recomanda cu incredere mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul excelent.

Pareri pe scurt: Electrolux EEM48300IX

9.9

Pret

9.8/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

9.9/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Gama vairata de programe si functii
 • Capacitate mare
 • Bine organizata
 • Spalare silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *