Masina de spalat vase Bosch SGS4HVI31E cu 13 seturi si 6 programe | Review detaliat

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Bosch SGS4HVI31E este o masina de spalat vase spatioasa si eficienta care vine in ajutorul vostru pentru a va scapa de grija vaselor murdare. Poate fi o optiune interesanta de luat in considerare, dar mai intai, va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile.

Masina de spalat vase Bosch SGS4HVI31E pune la dispozitie o capacitate generoasa de 13 seturi, ceea ce o face potrivita si pentru o familie cu copii. Totodata, este un model economic, consumul energetic la 100 de spalari fiind estimat undeva la 94 kWh.

Fiind un model standard, panoul de control se afla pe exteriorul usii, oferind o interfata intuitiva. Setarile dorite sunt usor de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri spatioase si flexibile unde pot fi adaugate diverse tipuri de vase, tacamuri si pahare. In plus, rabatand suportii mobili puteti obtine mai mult spatiu pentru a adauga chiar si articole voluminoase.

Totodata, este un model ce nu produce mult zgomot in timpul functionarii, inregistrand  maxim 46 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 84.5 cm inaltime, 60 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de 52.5 kg.

Programe si Functii Speciale

Bosch SGS4HVI31E are la baza 6 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului si este indicat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 2. Auto – este cel mai flexibil program fiind controlat atat de senzorul de incarcare, cat si de cel de turbiditate. Temperatura apei variaza intre 45 si 65 de grade Celsius.
 3. Intensiv – este potrivit pentru vase cu grad ridicat de murdarie, dar si rezistente, folosind apa la temperatura de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune mare.
 4. Normal – poate fi folosit pentru spalari de zi cu zi, temperautra apei fiind de 65 de grade Celsius, iar durata de o ora.
 5. Silentios – este ideal pentru a fi folosit pe timpul noptii, inregistrand un nivel de zgomot redus, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius.
 6. Favourite – permite salvarea programului preferat alaturi de functiile dorite.

De asemenea, benficiaza si de cateva functii utile:

 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Extra uscare – optimizeaza uscarea vaselor prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Incarcare la jumatate – puteti incarca un singur cos cu vase murdare, masina adaptand resursele necesare.
 • Speed perfect – presupune reducerea duratei programelor de spalare fara a afecta calitatea spalarii.
 • Machine care – vizeaza autocuratarea masinii fara a adauga vase in interior.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Masina Bosch SGS4HVI31E este un model foarte bun, bine organizat care asigura o ingrijire optima vaselor. Cumparatorii sunt multumiti de modul in care isi face treaba, sustinand ca spala si usuca excelent vasele, este spatioasa si usor de setat. Programele si functiile sunt bine gandite, iar in ansamblu nu au ce sa ii reproseze. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Bosch SGS4HVI31E

9.8

Pret

9.6/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Spatioasa
 • Programe si functii bine gandite
 • Silentioasa
 • Usor de setat

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *