Masina de spalat vase incorporabila Electrolux EEM48210L cu 14 seturi – Review complet

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Electrolux EEM48210L este o masina de spalat vase foarte interesanta ce ofera o gama variata de programe si functii, dar si performante pe masura. As putea spune ca detine tot ceea ce am avea nevoie, insa cum nevoile fiecaruia dintre noi sunt diferite, va las sa decideti singuri daca acest model este sau nu in concordanta si cu nevoile voastre.

Masina de spalat vase Electrolux EEM48210L prezinta o capacitate generoasa de 14 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual ar fi undeva la 266 kWh, iar cel de apa la 2940 litri.

Fiind un model incorporabil, panoul de control este localizat in partea superioara a usii pe interior. Interfata acestuia este una foarte intuitiva fiind prevazut cu un numar redus de butoane. Aici se afla si cei doi indicatori foarte importanti si anume cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire asigura o lustruire eficienta vaselor. Insa, odata inchisa usa, panoul de contron nu mai ramane vizibil, de aceea producatorii s-au gandit sa implementeze sistemul Time Beam care proiecteaza timpul ramas direct pe podea.

Electrolux EEM48210L time beam

Interiorul masinii este prevazut cu niste cosuri foarte flexibile si incapatoare unde putem adauga diverse tipuri de vase. Mai mult decat atat, avem posibilitatea si de a rabata suportii mobili astfel incat sa obtinem mai mult spatiu pentru oale, tigai, tavi si asa mai departe. In plus, este prezent si sertarul Maxi Flex unde putem adauga diverse ustensile de bucatarie, tacamuri si asa mai departe. Totodata, usa masinii beneficiaza de balamale glisante Perfect Fit care asigura o instalare mai usoara a masinii, fara sa fie necesara taierea plintei mobilierului.

Mai mult decat atat, este de apreciat si modul silentios de functionare al masinii, nedepasind 44 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 81.8 cm inaltime, 59.6 cm latime si 55 cm adancime.

Programe si Functii speciale

Electrolux EEM48210L are la baza 6 programe de spalare despre care vom discuta in contiuare:

 1. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al cosnumului, insa este potrivit pentru vase cu grad normal de murdarie, fiindca temperatura apei este de 60 de grade Celsius. Are o durata de 235 de minute, timp in care consuma 10.5 litri de apa si 0.935 kWh energie electrica.
 2. Auto – este cel mai flexibil program fiind controlat in totalitate de senzori. Temperatura apei variaza de la 45 pana la 70 de grade Celsius, avand o durata de 46-170 de minute. Inregistreaza un consum de 0.7-1.7 kWh energie electrica si 8-15 litri de apa.
 3. Intensiv – asigura o spalare intensiva vaselor foarte murdare, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius. Dureaza intre 170-190 de minute, timp in care consuma 12.5-14.5 litri de apa si 1.4-1.7 kWh energie electrica.
 4. Rapid – poate fi folosit pentru vase recent murdarite, avand o durata de doar 30 de minute si folosind apa la temperatura de 60 de grade Celsius. Consuma 10 litri de apa si 0.9 kWh energie electrica.
 5. Delicate – este recomandat pentru vasele foarte delicate, temperatura apei fiind de doar 45 de grade Celsius. Dureaza 82-92 de minute, inregistrand un consum de 10-14 litri de apa si 0.8-1 kWh energie electrica.
 6. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea murdariei uscate de pe suprafta vaselor, folosind 4 litri de apa la temperatura de admisie, pret de 14 minute.

In acelasi timp, masina beneficiaza si de o serie de functii foarte utile si intersante, precum:

 • Air Dry – asigura o uscare eficienta vasleor folosind fluxul natural al aerului, astfel ca usa se va deschide automat circa 10 cm la finalul spalarii.
 • Xtra Dry – asigura o uscare excelenta vaselor prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Time Manager – permite scurtarea duratei programelor de spalare cu pana la 50%.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii de la 1 pana la 24 de ore.

Consulta oferta de pret actuala!


Concluzii si Pareri

Electrolux EEM48210L este o masina de spalat vase extrem de buna, gandita si pusa la punct pana la ultimul detaliu ce ofera performante pe masura asteptarilor. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca ceea cele place cel mai mult la ea este diversitatea functiilor din dotare, sistemul Time Beam, iar in ansamblu, isi face treaba foarte bine. De asemenea, este incapatoare si economica, astfel ca nu au reusit sa ii identifice vreun inconvenient. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul excelent.

Review pe scurt: Electrolux EEM48210L

9.8

Pret

10.0/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.9/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Functii performante
 • Sistem Time Beam
 • Capacitate generoasa
 • Economica

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *