Masina de spalat vase incorporabila Electrolux EEG69300L – Review si Opinii generale

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Electrolux EEG69300L este o masina de spalat vase spatioasa si foarte bine dotata, pregatita sa vina in ajutorul tau si sa faca fata cu succes oricarei situatii. Va propunem sa descoperiti mai multe detalii utile despre acest produs pentru ca ar putea fi un model adaptat cerintelor voastre.

Masina de spalat vase Electrolux EEG69300L este prevazuta cu o capacitate de incarcare foarte mare, de 15 seturi, timp in care, reuseste sa ramana foarte economica, fiind incadrata in cea mai performanta clasa de eficienta energetica si anume A+++. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anul este aproximat undeva la doar 241 kWh, iar cel de apa la 3080 litri.

Fiind un model complet incorporabil, panoul de control este localizat pe interiorul usii. Interfata acestuia este foarte intuitiva, insa odata inchisa usa acesta nu va mai ramane vizibil. De aceea, a fost implementat sistemul Beam on floor care consta in proiectarea unui fascicul de lumina pe podea, care te va tine la curent cu stadiul masinii – daca spala sau a terminat de spalat. In plus, tot la nivelul panoului de control se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa cu lustruirea vaselor.

Electrolux EEG69300L beam on floor

Cavitatea interioara este organizata cu ajutorul unor cosuri foarte incapatoare si flexibile, unde putem introduce vase de diverse dimensiuni. De asemenea, putem rabata suportii mobili pentru a obtine si mai mult spatiu in vederea adaugarii articolelor voluminoase cum ar fi tigai, tavi, oale etc. Nu lipseste nici suportul special pentru pahare, precum si cosul special pentru tacamuri.

Noua tehnologie Air Dry presupune deschiderea automata a usii cu circa 10 cm la finalul programului, pentru a permite fluxului de aer natural sa patrunda in interior in vederea uscarii eficiente a vaselor.

In plus, este o masina si foarte silentioasa, inregistrand cel mult 44 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.8 cm inaltime, 60 cm latime si 55 cm adancime.

Programe si Functii speciale

Electrolux EEG69300L are la baza 8 programe de spalare, despre care vom discuta in continuare:

 • Quick – este un program rapid, cu o durata de numai 30 de minute, potrivit pentru vasele recent murdarite, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Presupune un consum de 9.5-11.6 litri de apa si 0.52-0.64 kWh energie electrica.
 • Prespalare – este eficient pentru inmuierea murdariei uscate de pe suprafata vaselor, avand o durata de 15 minute, timp in care foloseste 4.3-5.3 litri de apa la temperatura de admisie.
 • 1h – este un program ce dureaza o ora, timp in care spala la temperatura de 60 de grade Celsius. Presupune un consum de 10.5-12.9 litri de apa si 0.92-1.06 kWh energie electrica.
 • 1h 30 min – dureaza 90 de minute si spala la temperatura de 60 de grade Celsius. Presupune un conum de 11.6-14.2litri de apa, respsectiv 1-1.15 kWh energie electrica.
 • 2h 40 min – dureaza 160 de minute, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Consuma 11-13.5 litri deapa si 1.12-1.26 kWh energie electrica.
 • Eco – este cel mai economic program, fiind recomandat pentru spalarile de zi cu zi, intrucat temperatura apei este de 50 de grade Celsius. Dureaza 240 de minute, timp in care consuma 11 litri de apa si 0.846 kWh energie electrica.
 • Auto – este cel mai flexibil program fiind controlat de senzorul de incarcare si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza intre 50-60 de grade Celsius si consuma 10.4-13.3 litri de apa si 0.76-1.22 kWh energie electrica.
 • Machine care – vizeaza igienizarea inteirorului masinii la temperatura de 70 de grade Celsius, avand o durata de 60 de minute. Consuma 9.7-11.8 kWh litri de apa si 0.6-0.73 kWh energie electrica.

Totodata, functia de programare intarziata permite amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.


Concluzii si Pareri

Electrolux EEG69300L este o masina de spalat vase foarte buna, ce ofera o capacitate mare, consum mic si gama variata de functii. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca isi face treaba exact asa cum promite si cum se si asteptau. Este usor de folosit, iar gama variata de programe acopera integral orice fel de nevoie ar putea avea. In plus, confirma faptul ca este extrem de silentioasa si economic, fiind alegerea perfecta nevoilor lor. O recomanda cu incredere si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Review pe scurt: Electrolux EEG69300L

9.9

Pret

9.7/10

Calitate

9.9/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

9.9/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Tehnologie Air Dry
 • Sistem Beam on floor
 • Capacitate generoasa si foarte economia
 • Numar mare de programe

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *