Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI6082TA++ – Review si Pareri utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Heinner HDW-BI6082TA++ este o masina de spalat vase prevazuta cu o gama foarte variata de programe, ce reuseste sa ofere o ingrijire atenta vaselor indiferent de gradul de murdarie. Poate fi o varianta foarte interesanta, insa, este necesar sa aflati mai multe detalii utile despre produs in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Masina de spalat vase Heinner HDW-BI6082TA++ este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus.

Fiind un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii, oferind o interfata simpla si prietenoasa. Cu ajutorul acestuia putem realiza foarte usor toate setarile dorite. Mai mult decat atat, tot aici se afla si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara este organizata cu ajutorul unor cosuri destul de incapatoare si foarte flexibile, unde putem introduce vase de diverse dimensiuni. De asemenea, putem rabata suportii mobili, in vederea obtinerii unui spatiu suplimentar pentru a adauga si alte articole voluminoase. In plus, este prezent si cosul special pentru introducerea tacamurilor. Cosul superior poate fi reglat foarte usor pe inaltime in functie de inaltimea articolelor introduse.

Heinner HDW-BI6082TA++ cosuri

In plus, datorita sistemului Aqua Stop, masina va putea functiona in siguranta chiar si atunci cand nu sunteti prezenti la domiciliu, prevenind eventualele inundatii.

Dimensiunile masinii sunt de 82 cm inaltime, 55 cm latime si 59.8 cm adancime.

Programe si Functii speciale

Heinner HDW-BI6082TA++ are la baza 8 programe de spalare, despre care vom discuta in continuare, pe larg:

 1. Rapid 14′ – alti producatori numesc acest program prespalare si vizeaza inmuierea murdariei uscate de pe suprafata vaselor. Are o durata de doar 14 minute, timp in care foloseste 7.7 litri de apa si 0.57 kWh energie electrica.
 2. Rapid 30′ – este un program recomandat pentru vasele recent murdarite, avand o durata de 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 40 de grade Celsius. Consuma 10.9 litri de apa si 0.9 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai economic program, fiind potrivit pentru spalarile de zi cu zi, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 171 minute, timp in care consuma 9 litri de apa si 0.9 kWh energie electrica.
 4. Super 50′ – este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius, iar durata de 50 de minute. Consuma 10.7 litri de apa si 1.29 kWh energie electrica.
 5. Igiena – ofera o igienizare optima vaselor la temperatura de 60 de grade Celsius, pret de 154 de minute. COnsuma 18.5 litri de apa si 1.75 kWh energie electrica.
 6. Auto delicat – este recomandat pentru vase delicate cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 30-50 de grade Celsius, iar durata de 64-91 de minute. Inregistreaza un consum de 10.6- 17.7 litri de apa si 0.8-0.9 kWh energie electrica.
 7. Auto normal – este potrivit pentru vasele foarte murdare, dar cu o rezistenta normala, temperatura de spalare fiind de 50-60 de grade Celsius, iar durata de 100-132 de minute. Consuma 10.9-18.6 litri de apa si 1.13-1.46 kWh energie electrica.
 8. Auto intensiv – este recomandat pentru vase foarte murdare, dar si rezistente, temperatura apei fiind de 60-70 de grade Celsius, iar durata de 111-179 minute. Consuma 12.3-24.6 litri de apa si 1.3-1.95 kWh energie electrica.

In acelasi timp, masina dispune si de cateva functii speciale foarte utile:

 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 19 ore.
 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea pe jumatate a masinii, adaptand resursele in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Clatire suplimentara – vizeaza adaugarea unui ciclu suplimentar de clatire pentru a indeparta eficient detergentul de pe vase.

Concluzii si Pareri

Heinner HDW-BI6082TA++ este o masina de spalat vase care se descurca foarte bine, iar acest lucru se datoreaza in mare parte gamei foarte variate de programe si functii. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca ii ajuta de fiecare data sa scape de grija vaselor murdare, indiferent de tipul acestora sau de nivelul de murdarie. Sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna pe care o recomanda si altor persoane, apreciind raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Heinner HDW-BI6082TA++

9.6

Pret

9.8/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Numar mare de programe
 • Programare intarziata, Incarcare la jumatate
 • Economica
 • Sistem Aqua Stop

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *