Masina de spalat vase incorporabila Electrolux EEA27200L – Review complet

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Electrolux EEA27200L este un model de masina de spalat vase incorporabila, incapatoare si eficienta, pregatita sa vina in ajutorul tau pentru a te scapa definitiv de grija vaselor murdare. Este usor de folosit, iar programele din functii din dotare sunt foarte bine gandite. Propunerea noastra este sa urmaresti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile despre acest produs in vederea formarii unei pareri cat mai pertinente.

Masina de spalat vase Electrolux EEA27200L este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 13 seturi si este incadrata in clasa de eficienta A++, asigurand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 262 kWh, iar cel de apa de 2772 litri.

Panoul de control este localizat in partea superioara a usii, beneficiind de o interfata foarte intuitiva. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire se ocupa cu lustruirea lor.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul a doua cosuri spatioase si flexibile unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. De asemenea, pot fi rabatati suportii mobili pentru a obtine si mai mult spatiu in vederea adaugarii tigailor, tavilor, oalelor si asa mai departe.

Tehnologia Air Dry asigura o uscare optima vaselor datorita fluxului natural de aer, prin deschiderea cu circa 10 cm in mod automat a usii pentru a permite aerului sa patrunda.

Dimensiunile masinii sunt de 81.8 cm inaltime, 60 cm latime si 55 cm adancime.

Programe si Functii speciale

Electrolux EEA27200L are la baza 6 programe de spalare despre care vom discuta pe larg in continuare:

 1. 30 min – este potrivita pentru vase proaspat murdarite, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius, iar durata de numai 30 de minute. Fiind activ senzorul de incarcare, consumul de apa este cuprins intre 9.4-11.4 litri de apa si 0.57-0.69 kWh energie electrica.
 2. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea murdariei de pe suprafata vaselor. Dureaza 15 minute, timp in care foloseste 3.7-4.5 litri de apa la temperatura de admisie.
 3. 90min – este un program potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, tempratura apei fiind de 60 de grade Celsius, iar durata de 90 de minute. Consuma 9.1-11.1 litri de apa si 1.01-1.13 kWh energie electrca.
 4. Eco – este cel mai economic program, fiind potrivit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 240 de minute si consuma 9.9 litri de apa si 0.921 kWh energie electrica.
 5. Auto – este cel mai flexibil program fiind controlat in totalitate de senzori. Temperatura de spalare este de 50-60 de grade Celsius, iar durata de 120-170 de minute. Consuma 8.2-11.2 kWh energie electrica si 0.67-1.08 kWh energie electrica.
 6. Machine care – asigura igienizarea interiorului masinii la temperatura de 70 de grade Celsius, folosind detergent special in acest sens. Dureaza 60 de minute si consuma 8.4-10.2 litri de apa si 0.6-0.71 kWh energie electrica.

In acelasi timp, prezinta si cateva functii speciale utile, cum ar fi:

 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Extra Power – asigura o spalare si mai buna vaselor, crescand in acelasi timp durata programului, dar si consumul de resurse.

Concluzii si Pareri

Electrolux EEA27200L este o masina de spalat vase care se descurca eficient, fiind incapatoare si economica. Cumparatorii sunt multumiti de ea si de modul in care isi face treaba, iar cei mai multi au ales-o pentru tehnologia Air Dry care este extrem de eficienta. Spala foarte bine vasele indiferent de gradul de murdarie si nu au intampinat niciun fel de probleme. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Electrolux EEA27200L

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.5/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Tehnologie Air Dry
 • Economica
 • Programe bine gandite

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *