Masina de spalat vase Arctic DFSA60S – Review detaliat si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Arctic DFSA60S este un model de masina de spalat vase independent ce constituie o alternativa accesibila, care vine la pachet cu o serie de programe eficiente. Inainte de a va forma o parere, va invitam sa aflati mai multe informatii despre produs si despre ceea ce presupune acesta!

Masina de vase Arctic DFSA60S este prevazuta cu o capacitate medie, de 12 seturi. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna un consum energetic decent. Producatorii vin si cu niste estimari conform carora consumul energetic anual ar fi undeva la 290 kWh,  in timp ce consumul anual de ar fi de 3920 litri.

Panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe exterior, si dispune de o interfata foarte simpla si intuitiva, prin care poti alege toate programele si functiile dorite. Tot la acest nivel veti fi atentionati in momentul in care in masina se afla o cantitate insuficienta de sare. Este important sa adaugati la timp sare fiindca de ea depinde calitatea spalarii, precum si durata de utilizare a masinii, pentru ca previne coroziunea componentelor interne ale masinii.

Cavitatea interioara este organizata cu ajutorul a doua cosuri foarte flexibile, ce permit adaugarea articolelor de diverse dimensiuni. Atunci cand aveti nevoie de spatiu supliemntar, puteti rabata suportii pliabili si adauga tavi, oale, tigai etc. De asemenea, tacamurile vor fi asezate in cosul special unde vor fi curatate si igienizare corespunzator.

In plus, sunteti protejati impotriva inundatiilor si a pagubelor pe care le-ar putea produce apa datorita sistemului Aqua Protect care va intrerupe alimentarea cu apa in cazul scurgerii accidentale.

Un alt sistem interesant se refera la cel de uscare cu aer cald, care se activeaza la sfarsitul programului, cand vasele sunt uscate prin intermediul unui curent de are cald ce va fi distribuit uniform in interiorul masinii.

Dimensiunile masinii sunt de 85 x 59.8 x 60 cm (l x L x A) si cantareste 38.8 kg.

Programe si functii speciale

Masina beneficiaza de 5 programe de spalare, despre care vom discuta mai jos:

  1. Eco – este potrivit pentru spalari zilnice, adica pentru vase cu grad normal de murdarie, cac temperautra de spalare este de 50 de grade Celsius. Este cel mai eficient din perspectiva consumului de resurse, inregistrand 14 litri de apa si 1.04 kWh energie electrica,
  2. Intensiv – este recomandat pentru vase foarte murdare sau chiar pentru resturi de murdarie uscata, caci temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, precum si presiunea apei fiind si ea destul de ridicata.
  3. Zilnic – este un program potrivit pentru vase cu grad normal de murdarie, spaland la temperatura de 65 de grade Celsius, avand o durata de 90 de minute.
  4. Eficient – este un program ce are o durata de doar 58 de minute si o temperatura de spalare de 60 de grade Celsius. In ciuda faptului ca este un program scurt, reuseste sa usuce vasele foarte bine.
  5. Expres – dureaza doar 30 de minute si spala la temperaturi scazute, de 35 de grade Celsius. Nu dispune de ciclu de uscare.

In acelasi timp, ca si functie speciala, Arctic DFSA60S dispune de incarcare la jumatate, ceea ce inseamna ca nu va mai fi nevoie sa astepti pana masina va fi plina, ci aceasta va adapta resursele in functie de cantitatea de vase adaugata, fara a se schimba temperatura de spalare sau durata.


Concluzii si Pareri 

Arctic DFSA60S este o masina de spalat vase simpla, dar eficienta care te poate ajuta sa scapi rapid de grija vaselor murdare. Clientii actuali sunt foarte multumiti de modul in care isi fac treaba cu ajutorul sau si sustin ca vasele sunt spalate si igienizate corespunzator. Nu au ce sa ii reproseze, dimpotriva, o considera un real ajutor in bucatarie, drept pentru care sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Pareri pe scurt: Arctic DFSA60S

9.2

Pret

9.4/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Eficienta energetica

8.2/10

Functii

9.2/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Incarcare la jumatate
  • Uscare lcu aer cald
  • Aqua Protect

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *