Masina de spalat vase Arctic DFSA60W1, 12 seturi, 5 programe, Clasa A+, 60 cm, Alb

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Arctic DFSA60W1

Masina de spalat vase Arctic DFSA60W1 este un model foarte practic, incapator si accesibil ca pret. In consecinta, isi face treaba in parametrii optimi, scapandu-te definitiv de stresul vaselor murdare. Iti propunem sa afli mai multe detalii in ceea ce urmeaza.

Arctic DFSA60W1 ofera o capacitate destul de mare, de 12 seturi, fiind potrivita chiar si pentru familii mai mari. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna un consum redus de energie.

Consumul energetic anual este aproximat la 290 kWh, iar cel de apa la 3920 litri.

Masoara 85 x 59.8 x 60 cm (l x L x A) si cantareste aproximativ 39 kg.

In timpul spalarii, masina produce un zgomot de 54 dB, insa insuficient pentru a crea un real disconfort acustic.

Programe si functii speciale

Nu pot spune ca prezinta un numar foarte mare de programe, insa cele 5 din dotare, acopera cam toate tipurile de nevoi:

  1. Eco – poate fi folosit pentru spalarile de zi cu zi, fiind recomandat pentru vasele cu nivel mediu de murdarie. Este cel mai eficient din perspectiva consumului de resurse, inregsitrand 14 litri de apa si 1.04 kWh energie electrica. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.
  2. Intensiv – este ideal pentru vasele rezistente precum oale, tigai, dar si foarte murdare, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius.
  3. Zilnic – poate fi utilizat pentru spalarile de zi cu zi, avand o durata de 90 de minute. Temperatura de spalare este de 65 de grade Celsius.
  4. Eficient – dureaza doar 58 de minute si spala la temperatura de 60 de grade Ceslius,. Este un program scurt, iar cu toate acestea uscarea este destul de buna.
  5. Expres – dureaza 30 de minute si spala la temperaturi destul de joase, de 35 de grade Celsius. Nu prezinta ciclu de uscare.

Pe langa aceste 5 programe de baza, exista si o functie speciala, a carui prezenta o consider obligatorie – Incarcarea la jumatate. Prin urmare, nu va mai trebui sa astepti sa incarci in totalitate masina, pentru ca activand aceasta functie, va adapta resursele in functie de cantitatea de vase adaugata.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si pareri

Din punctul meu de vedere, masina de spalat vase Arctic DFSA60W1 este un model practic si destul de simplu, dar care ofera rezultate destul de bune. In principiu, programele din dotare acopera cam toate tipurile de nevoi, iar clientii s-au declarat multumiti si recomanda mai departe acest produs. Mai mult decat atat, estimeaza raportul calitate/pret avantajos, iar aici poti gasi si o oferta de pret rezonabila.

8.9

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

8.6/10

Argumente PRO

  • capacitate generoasa
  • incarcare la jumatate
  • pret avantajos

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *