Masina de spalat vase Beko DFN05211W, 12 seturi, 5 programe, Clasa A+, 60 cm, Alb

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Beko DFN05211W

Iti facem cunostinta, de aceasta data, cu o masina de spalat vase incapatoare si foarte accesibila ca pret. Este vorba despre Beko DFN05211W care promite sa fie un real ajutor in bucatarie si sa te scape de grija vaselor murdare. Insa, inainte de toate, trebuie sa afli toate informatiile necesare despre ea, pentru a iti putea forma o parere.

Beko DFN05211W este o masina destul de incapatoare, ce ofera o capacitate de 12 seturi, deci va fi potrivita chiar si pentru familii mai mari. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, ceea ce garanteaza un consum decent de energie electrica.

In acelasi timp, producatorii estimeaza consumul energetic anual la 290 kWh.

Dimensiunile masinii sunt de 85 x 59.8 x 60 cm (l x L x A).

Inregistreaza un nivel al zgomotului de 49 dB, un nivel destul de mic, prin urmare, masina este silentioasa.

Programe si functii speciale

Masina a fost prevazuta cu 5 programe de spalare, care vor acoperi toate tipurile de nevoi:

  1. Eco 50°C – este programul care inregistreaza cel mai mic consum de resurse si se adreseaza toate tipurilor de vase. In principiu, recomandam adaugarea vaselor cu grad normal de murdarie si chiar spalarilor zilnice.
  2. Intensive 70°C – este ideal pentru vasele cu grad ridicat de murdarie, pentru ca presiunea si temperatura apei vor fi destul de ridicate.
  3. Clean&Shine – este programul potrivit vaselor cu grad medu de muhrdarie i chiar pentru spalarile de zi cu zi.
  4. Quick&Clean – dureaza doar 58 de minute si este recomandat pentru o cantitate ceva mai mica de vase si tacamuri.
  5. Mini 30’ – reprezinta cel mai scurt program de spalare, avand o durata de 30 de minute. Recomandat ar fi adaugarea unei cantitati mai mici de vase, iar nivelul de murdarie sa fie unul redus.

Pe langa aceste programe de baza, se adauga si o functie speciala – Incarcare la jumatate. Aceasta presupune adaptarea resurselor in functie de cantitatea de vase adaugata, pentru ca nu va mai fi obligatoriu sa astepti pana se va umple masina.


Concluzii si pareri

Din punctul meu de vedere, Beko DFN05211W este o masina destul de simpla, incapatoare, care asigura strictul necesar. Nu pot spune ca dispune de o gama foarte ampla de functii, dar totusi nici nu duce lipsa de ele. Personal, nu am nimic de obiectat la adresa ei, intrucat isi face treaba in parametrii optimi.

In acelasi timp, clientii au declarat ca sunt multumiti de modul in care isi face treaba si chiar spala vasele bine. Este foarte incapatoare, iar acest lucru ii incanta foarte mult, dat fiind ca cei mai multi au familii destul de numeroase. In plus, considera raportul calitate/pret excelent, iar aici gasesti o oferta de pret foarte buna.

9

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Eficienta energetica

8.2/10

Functii

8.7/10

Argumente PRO

  • capacitate mare
  • programare intarziata
  • silentioasa

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *