Masina de spalat vase incorporabila Siemens SN615X00AE cu 12 seturi si 5 programe – Review complet si Sfaturi utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Seazon doar la eMAG!

Siemens SN615X00AE este un produs interesant care se descurca de minune, iar ceea ce vreau sa subliniez este faptul ca masinile de spalat vase Siemens sunt produse de Bosch, deci calitatea acestora este si ea una incontestabila. Va invitam sa descoperiti in continuare mai multe detalii despre un produs care ar merita achizitionat!

Masina de spalat vase Siemens SN615X00AE ofera o capacitate destul de buna, de 12 seturi, ceea ce o face potrivita pentru cel putin 2-3 persoane. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, oferind un consum energetic decent.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe interior. Ei bine, odata inchisa usa, automat, nu vei mai putea avea acces la el. Atunci, pentru a te tine la curent cu stadiul masinii, pentru a sti daca aceasta spala sau a terminat de spalat, producatorii au implementat sistemul Info Light ce presupune proiectarea unui fascicul de lumina pe podea. Tot la nivelul panoului de control se afla indicatorul de sare si cel pentru agentul de clatire. Va reamintesc ca sarea detine un rol deosebit de important in activitatea masinii caci previne coroziunea componentelor interne, dar si depunerea calcarului pe suprafata vaselor.

Interiorul este prevazuta cu niste cosuri flexibile, unde poti adauga vase de diverse dimensiuni. Ai posibilitatea de a rabata suportii mobili din plastic, pentru adaugarea articolelor ceva mai mari. De asemenea, dispune si de cos pentru tacamuri si suport pentru pahare.

Ofera un nivel de siguranta ridicat in utilizare, putand fi pornita chiar si atunci cand nu esti acasa. In acest sens, a fost implementat sistemul Aqua Stop ce previne inundatiile. In plus, este destul de silentioasa, inregistrand maxim 48 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 x 59. 8 x 55 cm (l x L x A).

Programe  si functii speciale

Masina beneficiaza de 5 programe de spalare, pe care le vom analiza mai jos:

  1. Intensiv – ofera o spalare intensiva vaselor foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, la temperatura de 70 de grade Celsius, folosind si o presiune ridicata a apei. Pentru ca este activ senzorul de incarcare, durata variaza usor intre 125-135 de minute, iar consumul intre 12-15 litri de apa si 1.45-1.5 kWh energie electrica.
  2. Auto – este cel mai flexibil program, adaptandu-se tuturor tipurilor de nevoi. Pentru ca sunt activi atat senzorii de  incarcare, cat si cei de turbiditate, temperatura de spalare variaza intre 45-65 de grade Celsius, iar durata intre 95-160 de minute. Inregistreaza un consum de 9-19 litri de apa si 1-1.6 kWh energie electrica.
  3. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, insa este potrivit pentru vase cu grad normal de murdarie, fiindca temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 1.02 kWh energie electrica si 11.7 litri de apa, avand o durata de 210 minute.
  4. Scurt – dureaza doar 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius, fiind potrivit pentru vasele recent murdarite. Inregistreaza un consum de 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
  5. Prespalare – poate fi folosit pentru inmuierea murdariei uscate de pe vase, avand o durata de 15 minute, timp in care consuma 4 litri de apa la temperatura de admisie.

In acelasi timp, dispune si de cateva functii speciale, cum ar fi:

  • Vario Speed – permite reducerea duratei programelor, prin cresterea presiunii si temperaturii apei.
  • Programare intarziata – face posibila amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.

Concluzii si Pareri

Siemens SN615X00AE este o masina de spalat vase care isi face treaba eficient, este destul de incapatoare si silentioasa. Actualii cumparatori confirma acest lucru si declara ca, din punctul lor de vedere, a fost cea mai inspirata alegere. Programele sunt foarte bine gandite pentru a acoperi cam toate nevoile pe care le au, iar interfata panoului de control este foarte prietenoasa. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Siemens SN615X00AE

9.3

Pret

9.3/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sistem Aqua Stop
  • Sistem InfoLight
  • Programe flexibile
  • Programare intarziata

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *