Masina de spalat vase semi-incorporabila Miele G 6920 SCi EDST/CLST – Review si Pareri diverse

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Miele G 6920 SCi EDST/CLST este o masina de spalat vase absolut deosbita ce ofera o gama variata de programe si o capacitate generoasa, potrivita in orice situatie. Chiar daca pretul este ceva mai ridicat, va pot asigura ca merita pana la ultimul banut caci calitatea acesteia este una ridicata.

Masina de spalat vase Miele G 6920 SCi EDST/CLST este prevazuta cu o capacitate generoasa de 14 seturi, ceea ce o face potrivita chiar si pentru o familie mai mare. In ciuda capacitatii generoase, ramane un electrocasnic foarte economic, fiind incadrata in cea mai performanta clasa de eficienta energetica si anume A+++. Producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la doar 189 kW, iar cel de apa la 2772 litri.

Panoul de control este amplasat in partea frontala a usii, pe exterior, ramanand vizibil chiar si in timpul functionarii. Prin intermediul sau, putem monitoriza in permanenta timpul ramas pana la finalizarea programului, putem selecta functiile si programele dorite. De asemenea, tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Probabil deja stiti ca sarea joaca un rol foarte important in activitatea masinii pentru ca previne depunerile de calcar pe componentele interne ale masinii, dar si pe suprafata vaselor. In plus, usa masinii fiind motorizata, este necesar doar sa o atingem putin si ea se va deschide. De asemenea, la finalul programului aceasta se deschide automat, pentru a permite aburilor sa iasa.

Beneficiaza de trei cosuri foarte flexibile unde putem adauga vase de diverse dimensiuni. Avem posibilitatea de a rabata suportii mobili pentru a obtine spatiu suplimentar in vederea adaugarii articolelor ceva mai mari. Desigur, nu lipsesc nici suportul pentru pahare si cosul pentru tacamuri.

Este prezent, desigur, si sistemul AquaStop ce previne eventualele inundatii, astfel ca masina poate functiona si in absenta noastra de la domiciliu.

Presupune un mod de functionare extrem de silentios, inregistrand numai 41 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 80.5 x 60 x 57 cm (l x L x A) si cantareste 47.5 kg.

Programe si functii speciale

Masina Miele G 6920 SCi EDST/CLST este dotata cu o gama foarte variata de programe, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, insa este recomandat pentru spalarile zilnice, caci temperatura de spalare este de 54 de grade Celsius. Dureaza 222 de minute, timp in care consuma numai 0.67 kWh energie electrica si 9.9 litri de apa. Daca este conectata la apa calda la temperatura de 55 de grade Celsius, consumul este de doar 0.49 kWh.
 2. Automat – este un program controlat in totalitate de senzori, deci ptorivit in multe situatii. Temperatura de spalare variaza intre 45-65 de grade Celsius, inregistrand un consum de 0.75-1.05 kWh energie electrica si 6.5-15 litri de apa. Durata variaza si ea intre 2 ore si 3 ore.
 3. Intensiv – asigura o spalare intensiva vaselor, la temperatura de 75 de grade Celsius, avand o durata de 190 de minute. Inregistreaza un consum de 1.3 kWh energie electrica si 14.5 litri de apa.
 4. Quick Power Wash – are o durata de 58 de minute, spalarea realizandu-se la temperatura de 65 de grade Celsius. Inregistreaza un cosnum de 11.5 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 5. Pahare – asigura o spalare delicata fiind potrivit chiar si pentru pahare sensibile. Temperatura de spalare este de doar  45 de grade Celsius, avand o durata de 142 de minute si un consum de 13.5 litri de apa si 0.9 kWh energie electrica.
 6. Normal – este recomandat pentru spalari zilnice, temperatura de spalare fiind de 55 de grade Celsius.
 7. Hygiene – ofera o igienizare eficienta vaselor, spalarea realizandu-se la temperatura de 60 de grade Celsius, iar clatirea la 70 de grade Celsius. Are o durata de 161 de minute, timp in care inregistreaza 1.5 kWh energie electrca si 13 litri de apa.
 8. Solar – este potrivit in situatiile in care dispunem de un solar de incalzire a apei, caci masina nu mai incalzeste apa, iar spalarea se va efectua in 2 ore, inregistrand  un consum de 14 litri de apa si 0.06 kWh energie electrica.
 9. Fara cos superior – este potrivit pentru vasele inalte, amplasate doar pe cosul inferior, spalarea realizandu-se la temperatura de 65 de grade Celsius. Are o durata de 161 de minute, timp in care consuma 13 litri de apa si 1.5 kWh energie electrica.
 10. Paste – este recomandat pentru indepartarea resturilor de paste, spalarea realizandu-se la temperatura de 75 de grade Celsius, inregistrand un consum de 14 litri de apa si 1.4 kWh energie electrica.
 11. Cald – salarea se realizeaza la temperatura de 40 de grade Celsius, iar clatirea la 54 de grade Celsius, insa nu dispune de ciclu de uscare. Dureaza 77 de minute si consuma 0.8 kWh energie electrica.
 12. Igienizare masina – vizeaza curatarea interiorului masinii folosindu-se detergent special in acest sens. Spala la temperatura de 75 de grade Celsius si clateste la temperatura de 70 de grade Celsius. Consuma 22 de litri de apa si 2.1 kWh.

In acelasi timp, masina beneficiaza si de o serie de functii speciale, deopotriva, foarte utile:

 • Spalare intensiva pe cosul inferior – presupune spalarea intensiva la nivelul cosului inferior, astfel ca aici putem adauga oale, tigai si alte vase foarte murdare, folosindu-se apa la o presiune foarte mare.
 • Uscare suplimentara – ofera o spalare optima chiar si articolelor din plastic,.
 • Prespalare – ajuta programul principal in vederea inmuierii murdariei uscate de pe suprafata vaselor.
 • Extra Economic – se poate obtine un consum cu 20% mai mic.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 24 de ore.

Concluzii si Pareri

Miele G 6920 SCi EDST/CLST este o masina de spalat vase ultra-performanta, ce asigura rezultate impecabile la spalare si o uscare eficienta. Clientii actuali sunt foarte incantati de alegerea facuta si declara ca reprezinta intr-adevar piesa de rezistenta din bucatarie. Este incapatoare, moderna, iar functiile din dotare acopera absolut orice tip de nevoi ar avea. Este tot ceea ce au nevoie, motiv pentru care o recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

Review pe scurt: Miele G 6920 SCi EDST/CLST

9.9

Pret

9.6/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Numar foarte mare de programe si functii
 • Capacitate generoasa
 • Eficienta energetica
 • Sistem Aqua Stop
 • Compartimentare eficienta

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *