Masina de spalat vase Hansa ZWM416SEH cu 10 seturi si 6 programe – Review detaliat si Pareri utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Hansa ZWM416SEH este o masina de spalat vase foarte avantajoasa din perspectiva raportului calitate/pret ce ofera cele mai importante programe si functii pentru o spalare si igienizare optima a vaselor. In plus, as putea spune ca si arata foarte, avand un design elegant, insa mai multe detalii vom discuta in continuare!

Masina de spalat vase Hansa ZWM416SEH ofera o capacitate medie de 10 seturi, in acelasi timp, fiind incadrata clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus.

Pentru ca discutam despre un model independent, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii pe exterior. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor, dar si de pe componentele interne, in timp ce agentul de clatire lustruieste eficient chiar si paharele.

Interiorul masinii este prevazut cu niste cosuri foarte flexibile unde poti adauga vase de diverse dimensiuni. Rabatand suportii mobili din plastic, poti obtine spatiu suplimentar pentru adaugarea articolelor mai voluminoase cum ar fi oale, tigai, tavi si asa mai departe. In plus, prezinta si cos pentru tacamuri unde li se va oferi o ingrijire atenta.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, nu ar trebui sa va ingrijorati, caci nu depaseste 49 dB.

Dimensiunile acestuia sunt de 84.5 x 44.8 x 60 cm (l x L x A).

Programe si Functii speciale

Masina dispune de 6 programe de spalare, despre care vom discuta mai multe detalii in continuare:

 1. Zilnic – este potrivit pentru spalarile zilnice, asa cum sugereaza si numele, temperatura de spalare fiind de 55 de grade Celsius. Are o durata de 155 de minute, timp in care consuma 1.07 kWh energie electrica si 13 litri de apa.
 2. Intensiv – este recomandat articolelor ceva mai murdare, caci temperatura de spalare este de 60 de grade Celsius. Dureaza 135 de minute, timp in care consuma 1.3 kWh energie electrica si 16 litri de apa.
 3. Delicat – ofera o spalare delicata vaselor, ceea ce il recomanda inclusiv pentru pahare. Temperatura de spalare este de 40 de grade Celsius, avand o durata de 110 minute si un consum de 0.7 kWh energie electrica alaturi de 13 litri de apa.
 4. Eco – este un program eficient din punct de vedere al consumului de resurse, insa recomandat pentru spalari zilnice, caci temperatura de spalare este de 45 de grade Celsius. Dureaza 184 de minute, timp in care consuma 0.69 kWh energie electrica si 9 litri de apa.
 5. 90′ – este un program relativ scurt, caci are o durata de 90 de minute, spaland la temperatura de 65 de grade Celsius. Consuma 10.5 litri de apa si 1.1 kWh energie electrica.
 6. Prespalare – poate fi folosit pentru inmuierea murdariei uscate de pe suprafata vaselor, avand o durata de 15 minute, timp in care foloseste 3.5 litri de apa la temperatura de admisie.

Ca si functie speciala, masina dispune de Incarcare la jumatate ce permite incarcarea unui singur cos, adaptand ulterior resursele in functie de cantitatea de vase adaugata.


Concluzii si Pareri

Hansa ZWM416SEH este o masina de spalat vase care isi face treaba bine, chiar daca nu detine foarte multe functii speciale. Clientii sunt de acord cu acest lucru si sutin ca reuseste sa ii ajute foarte mult cu vasele murdare, scapand practic de grija lor. In plus, fiind un model slim, nici nu ocupa mult spatiu in bucatarie, ceea ce ii incanta foarte mult. O recomanda si considera raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Hansa ZWM416SEH

9.3

Pret

9.3/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Eficienta energetica

9.2/10

Functii

9.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Incarcare la jumatate
 • Economica
 • Model slim
 • Design elegant

Argumente CONTRA

 • Numar redus de functii speciale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *