Masina de spalat vase Whirlpool WSFO3O23PFX – Review si Sfaturi utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Whirlpool WSFO3O23PFX este un model standard prevazut cu o serie de functii si programe moderne, ce reuseste sa asigure o spalare impecabila vaselor, dar si o ingrijire atenta. Ar putea fi o alternativa interesanta, insa inainte de toate, va invitam sa urmariti acest material pentru a afla mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Masina de spalat vase Whirlpool WSFO3O23PFX este prevazuta cu o capacitate de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual ar fi undeva la 212 kWh, iar cel de apa de 2520 litri.

Pentru ca este un model independent, panoul de control este amplasat in exteriorul usii, astfel ca putem verifica oricand timpul ramas pana la finalizarea programului in derulare. Interfata acestuia este una foarte intuitiva, tot aici aflandu-se si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire este responsabil pentru lustrirea vaselor.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri foarte flexibile, unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. Rabatand suportii mobili din plastic putem obtine si mai mult spatiu pentru adaugarea articolelor mai mari. In plus, aici se afla si un al treilea cos unde putem aseza argintaria si alte accesorii de mici dimensiuni.

Totodata, masina ofera un mod de functionare foarte silentios, beneficiind de sistem AquaStop care are rolul de a asigura o functionare sigura oprind imediat alimentarea cu apa in cazul in care apare vreo problema.

In plus, este si foarte silentioasa, inregistrand in timpul spalarii cel mult 43 dB.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 82 cm inaltime, 45 cm latimme si 59 cm adancime, avand o greutate de 41.5 kg.

Programe si Functii speciale

Whirlpool WSFO3O23PFX beneficiaza de 7 programe de spalare, despre care vom discuta pe larg in cele ce urmeaza:

 1. Eco – este cel mai economic program fiind potrivit pentru vase cu grad normal de murdarie, caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Are o durata de 4 ore timp in care consuma 0.74 kWh energie electrica si 9 litri de apa.
 2. 6th sense – este un program automat, in cadrul caruia temperatura de spalare variaza intre 50-60 de grade Celsius, iar durata intre 80 si 180 de minute. Inregistreaza un consum de 14-17 litri de apa si 0.7-1.1 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este potrivit pentru vase faorte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius. Dureaza 160 de minute, timp in care consuma 17 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 4. Kristal – ofera o ingrjire delicata articolelor sensibile, cum ar fi, de exemplu, paharele, temperatura apei fiind de 45 de grade Celsius. Dureaza 100 de minute si consuma 12 litri de apa.
 5. Rapid – dureaza doar 30 de minute si spala la temperatura de 50 de grade Celsius, fiind potrivit pentru vasele recent murdarite.
 6. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, folosind 4.5 litri de apa la temperatura de admisie pret de 10 minute.
 7. Autocuratare – igienizeaza interiorul masinii folosind detergent special in acest sens.

In acelasi timp, masina beneficiaza si de o erie de functii speciale foarte utile, printre care:

 • Multi zone – permite selectarea cosului in care dorim sa se faca spalare, fiind similar cu functia de programare intarziata.
 • Power clean – consta in zona speciala Power Clean la nivelul careia spalarea va fi realizata cu o presiune mai ridicata.
 • Sani Rinse – presupune o clatire finala la temperaturi ridicate, pentru o mai buna igienizare.
 • Tablete – optimizeaza activitatea aparatului in cazul in care este folosit acest tip de detergent.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii in intervalul 30 de minute – 24 de ore.

Concluzii si Pareri

Whirlpool WSFO3O23PFX este o masina de spalat vase foarte buna, prevazuta cu o gama variata de functii pentru o spalare eficienta. Cumparatorii sunt multumiti de ea si declara ca isi face treaba exact asa cum se asteptau. Este suficient de incapatoare pentru nevoile lor, foarte silentioasa, dar si economica. Sunt de parere ca este un model reusit al carui raport calitate/pret este unul foarte bun.

Recenzii pe scurt: Whirlpool WSFO3O23PFX

9.8

Pret

10.0/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.8/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Gama variata de programe si functii
 • Silentioasa
 • Sistem Aqua Stop
 • Design elegant

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *