Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WRIC3C26P Review si Pareri pertinente

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Whirlpool WRIC3C26P este o masina de spalat vase spatioasa si bine organizata ce pune la dispozitie o gama variata de programe si functii. Poate fi o alternativa interesanta de luat in considerare, dar pentru inceput, va propunem sa descoperiti in continuare mai multe detalii.

Masina de spalat vase Whirlpool WRIC3C26P ofera o capacitate de incarcare de 14 seturi ceea ce o face excelenta si pentru o familie maimare. De asemenea, face parte din clasa de eficienta energetica A++, obtinand astfel un consum energetic redus. Producatorii estimeaza consumul energetic anual la 266 kWh, iar cel de apa la 2660 litri.

Fiindca este un model incorporabil, panoul de control il regasim pe interiorul usii. Aceasta asigura o interfata intuitiva, astfel incat setarile dorite sa fie foarte simplu de realizat. Aici regasim si doi indicatori foarte importanti: cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea optima a vaselor.

Interiorul este foarte spatios si bine organizat cu ajutorul unor cosuri incapatoare si flexibile. Rabatand suportii mobili, aveti posibilitatea de a obtine mai mult spatiu si pentru articole mai mari. In plus, este prezent si cosul special pentru tacamuri. Cosul superior poate fi si el reglat pentru a adauga si articole mai inalte.

In acelasi timp, asigura un mod de operare silentios, inregistrand maxim 46 dB.

Modelul in discutie masoara 82 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55.5 cm adancime, cantarind 35.5 kg.

Programe si Functii speciale

Whirlpool WRIC3C26P are la baza 8 programe de spalare dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai eficient din punct de vedere economic, si este potrivit pentru articole cu grad mediu de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Prezinta o durata de 3 ore si 10 minute si inregistreaza un consum de 0.93 kWh energie electrica si 9 litri de apa.
 2. 6th sense – este un program contrlat de senzori, temperatura apei variind de la 50 la 60 de grade Celsius. Dureaza intre 1 ora si 25 de minute si 3 ore si consuma 7-14 litri de apa si 0.9-1.4 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este ideal pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei find de 65 de grade Celsius alaturi de o presiune mare. Dureaza doua ore si 50 de minute si consuma 1.5 kWh energie electrica si 14 litri de apa.
 4. Daily – poate fi utilizat pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Are o durata de o ora si jumatate si un consum de 12 litri de apa si 1.15 kWh enerige electrica.
 5. Silent – este un program silentios, potrivit pentru timpul  noptii gratie presiunii reduse a apei. Temperatura de spalare este de 50 de minute, iar durata de trei ore si jumatate. Consuma 15 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica.
 6. Rapid 30′ – este un program scurt potrvit pentru articole cu grad scazut de murdarie. Temperatura apei este de 50 de grade Celsius, iar duarata de 30 de minute, timp in care consuma 9 litri de apa si 0.5 kWh energie electrica.
 7. Crystal – este special pentr articole delicate, temperatura apei fiind de 45 de grade Celsius alaturi de o presiune scazuta. Prezinta o durata de o ora si 40 de minute si consuma 11 litri de apa si 1.1 kWh energie electrica.
 8. Pre-wash – este indicat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe vase, avand o durata de doar 12 minute. Consuma 4.5 litri de apa la temperatura de admisie.

In plus, prezinta si o serie de functii speciale, cum ar fi:

 • Delay – presupune amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora la 12 ore.
 • Incarcare la jumatate – vizeaza incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor.
 • Turbo – reduce durata de spalare.
 • Power clean – intensifica spalarea la nivelul cosului inferior.
 • Tablet – optimizeaza spalarea vaselor daca este utilizat detergent tip tableta.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Whirlpool WRIC3C26P este o masina de spalat vase spatioasa si bine dotata ce poate asigura o ingrijire optima vaselor. Clientii sunt multumiti de performantele acesteia la spalare, apreciaza faptul ca ofera o gama variata de programe si functii, dar si modul de organizare eficient. O recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Whirlpool WRIC3C26P

9.7

Pret

9.8/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

9.6/10

Functii

9.9/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Incapatoare
 • Gama variata de programe si functii
 • Tehnologia al 6-lea simt
 • Silentioasa si economica

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *