Bosch SGV2ITX22E Review si Pareri depsre o masina de spalat vase incorporabila cu InfoLight

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SGV2ITX22E este o masina de spalat vase incorporabila ce are la baza cele mai importante programe. Va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile pentru a descoperi daca este alegerea potrivita nevoilor voastre.

Masina de spalat vase Bosch SGV2ITX22E prezinta o capcaitate de 12 seturi si face parte din clasa de eficienta energetica E, dupa noile etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistand la fiecare 100 de spalari doar 92 kWh.

Pentru ca este o varianta independenta, panoul de control il regasim pe interiorul usii, oferind o interfata foarte prietenoasa. Dar odata inchisa usa, nu mai ramane vizbil, motiv pentru care a fost implementat sistemul Info Light ce implica proeictarea luminii direct pe podea ce ne va tine la curent u starea masinii – daca spala sau daca a terminat de spalat.

Cavitatea interioara ofera niste cosuri destul de incapatoare si flexibile unde puteti introduce diverse tipuri de vase. In acelasi timp, rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu si pentru articole mai mari precum oale, boluri, tigai etc. Este prezent si suportul pentru tacamuri.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 31.8 kg.

In plus, presupune un mod de functionare silentios inregistrand cel mult 48 dB.

Programe si Functii speciale

Bosch SGV2ITX22E are la baza urmatoarele programe de spalare:

 1. Intensive – este indicat pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius folosind o presiune ridicata.
 2. Auto – este activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate, temperatura apei variind intre 45-65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai economic program si este indicat pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Express 65 – poate fi utilizat pentru spalari zilnice, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius.

Totodata, prezinta si cateva functii utile:

 • Speed Perfect – permite reducerea duratei programelor intre 15-75%.
 • Half Load – implica incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor.
 • Extra dry – imbunatateste rezultatele la uscare.

Consulta oferta de pret actuala!

 

Concluzii si Pareri

Bosch SGV2ITX22E este o masina de spalat vase incorporabila care asigura o buna ingrijire articolelor de bucatarie, timp in care este bine organizata si economica. Cumparatorii s-au declarat multumiti de modul in care aceasta isi face treaba si sustin ca spala bine vasele, este suficient de incapatoare si usor de programat. O reocmanda si altor persoane si apreciaza raportul  calitate/pret bun.

Pareri pe scurt: Bosch SGV2ITX22E

9.7

Pret

9.5/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

9.8/10

Functii

9.5/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Eficienta energetica
 • Organizare buna
 • Info Light
 • Functii utile

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *