Bosch SPV6YMX11E Review si Pareri despre masina de spalat vase incorporabila cu 6 programe

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Bosch SPV6YMX11E este o masina de spalat vase dotata cu functii si tehnologii moderne ce ofera o buna ingrijire vaselor indepartand eficient murdaria. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Masina de spalat vase Bosch SPV6YMX11E ofera o capacitate de incarcare de 10 seturi fiind ideala pentru un cuplu. In acelasi timp, dupa noile etichete energetice adoptate la nivel de UE, face parte din clasa de eficienta energetica B, inregistrand un consum energetic redus. Producatorii estimeaza consumul energetic la fiecare 100 de spalari undeva la 51 kWh.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control este amplasat in zona superioara a usii, pe interior. Ofera o interfata prietenoasa astfel incat toate setarile dorite sunt usor de realizat. Aici regasim si doi indicatori importanti si anume cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunderile de calcar, in timp ce agentul de clatire vizeaza lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara prezinta cosuri Vario Flex ce ofera o buna flexibilitate si comoditate in manipularea vaselor. Totodata, dispune de opt elemente flexibile in cosul superior si anume suprotul pentru pahare si raturile pliabile. Cosul inferior dispune de noua elemente mobile, in partea din spate pentru pahare si suporturi pliabile. Mai mult decat atat, sistemul Rackmatic triplu permite reglarea cosului superior pe inaltime cu pana la 5 cm.

Masina presupune un mod de functionare silentios, inregistrand cel mult 45 dB.

Modelul in discutie masoara 81.5 cm inaltime, 44.8 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 36 kg.

Programe si Functii Speciale

Bosch SPV6YMX11E beneficiaza de 6 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Intensiv – este indicat pentru articole cu grad ridicat de murdarie, utilizand apa la temperatura de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune mare.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei variind intre 45-65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Silentios – presupune un mod de operare silentios gratie presiunii reduse a apei, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 5. Express 60 – poate fi folosit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius.
 6. Curatare masina – implica buna igenizare a interiorului masinii la temperatura de 70 de grade Celsius.

In acelasi timp, beneficiaza si de o serie de functii speciale, si anume:

 • Speed Perfect+ – implica reducerea duratei programelor de la 15% la 75%.
 • Zona intensiva – presupune incarcarea mixta cu vase foarte murdare si usor murdare.
 • Uscare extra – vizeaza uscarea eficienta a vaselor prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Wi-fi – prin intermediul aplicatiei Home Connect aveti posibilitatea de a controla masina direct de pe telefonul mobil folosind aplicatia.
 • Programare intarziata – face posibila amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Bosch SPV6YMX11E este un model performant si bine organizat ce asigura o buna ingrijire vaselor. Actualii cumparatori sunt incantati de alegerea facuta si sustinc a modelul in discutie spala si usuca excelent vasele, este foarte bine organizata si flexibila, exact ceea ce isi doreau. O recomanda si altor utilizatori si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: Bosch SPV6YMX11E

10

Pret

9.8/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Tehnologie Wi-fi
 • Programe si functii moderne
 • Economica
 • Bine organizata si flexibila

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *