Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV6ZCX49E Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Bosch SMV6ZCX49E este o masina de spalat vase incorporabila foarte spatioasa si bine dotata ce reuseste sa asigure o ingrijire optima tuturor vaselor. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a descoperi mai multe informatii utile.

Masina de spalat vase Bosch SMV6ZCX49E pune la dispozitie o capacitate generoasa de 14 seturi, ceea ce o face potrivita si pentru o familie mai numeroasa. In acelasi timp, face parte diin clasa de eficienta energetica A+++ sau, conform noilor etichete energetice, clasa C, inregistrand anual un consum de doar 237 kWh.

Fiind un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii oferind o interfata prietenoasa si intuitiva. Insa, odata inchisa usa, acesta nu mai ramane vizibil, motiv pentru care a fost implementat sistemul Time Light ce presupune proiectarea duratei programelor direct pe podea. In plus, tot la nivelul panoului de control se afla si doi indicatori foarte importanti – cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea acestora.

Bosch SMV6ZCX49E review

Interiorul acesteia este prevazut cu niste cosuri foarte spatioase si flexibile unde pot fi adaugate diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine si mai mult spatiu pentru a introduce articole si mai mari. In plus, beneficiaza si de un sertar special pentru tacamuri si alte ustensile de bucatarie.

Modelul in discutie presupune un mod foarte silentios de functionare inregistrand cel mult 42 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime.

Programe si Functii Speciale

Bosch SMV6ZCX49E are la baza 8 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 3 ore si 55 de minute si consuma doar 0.747 kWh energie electrica si 9.5 litri de apa.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind controlat in totalitate atat de senzorul de incarcare, cat si de cel de turbiditate. Temperatura apei variaza intre 45 si 65 de grade Celsius, iar durata intre 1 ora si 40 de minute si 2 ore si 40 de minute. Consuma 0.68-1.3 kWh energie electrica si 7-15.5 litri de apa.
 3. Intensive – este indicat pentru articole cu grad ridicat de mudarie, spalarea realizandu-se la temperatura de 70 de grade Celsius. Dureaza intre 2 ore si 25 minute si 2 ore si 30 de minute si consuma 1.15-1.25 kWh energie electrica si 10.5-13.5 litri de apa.
 4. Express 60 – este un program potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius, iar durata de o ora si 29 de minute. COnsuma 1.05 kWh energie electrica si 11.5 litri de apa.
 5. Express 45 – este un program scurt, ce dureaza doar 35 de minute, timp in care spala la temperatura de 45 de grade Celsius, fiind potrivit pentru articole cu grad redus de murdarie. Consuma 0.71 kWh energie electrica si 10.5 litri de apa.
 6. Delicate – este recomandat pentru articole foarte sensibile, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius folosind si o presiune scazuta a apei. Dureaza intre o ora si 40 de minute si o ora si 45 de minute si consuma 0.75-0.8 kWh energie electrica si 11.1-13.7 litri de apa.
 7. Silence – este un program foarte silentios datorita presiunii scazute a apei, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 4 ore si consuma 0.8 kWh energie electrica si 10.5 litri de apa.
 8. Favorit – puteti salva programul cel mai des folosit impreuna cu functia preferata pe care le veti activa ulterior apasand un singur buton.

In ceea ce priveste de functiile speciale, amintim de:

 • Home Connect – permite controlarea masinii de pe telefonul mobil de la distanta folosind aplicatia mobila.
 • Machine Care – vizeaza igienizarea interiorului masinii.
 • Speed Perfect+ – presupune reducerea duratei programelor de spalare.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii in functie de programul vostru.
 • Extra uscare – optimizeaza etapa de uscare a vaselor.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Bosch SMV6ZCX49E este un model foarte performant dotat cu functii moderne ce reuseste sa asigure o buna spalare si igienizare vaselor. Clientii sunt multumiti de modul in care aceasta isi face treaba si sustin ca spala si usuca foarte bine vasele, este foarte spatioasa si bine organizata. Sunt de parere ca au facut o alegere excelenta al carei raport calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Bosch SMV6ZCX49E

10

Pret

9.8/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Time Light
 • Gama variata de functii modrne
 • Economica

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *