Masina de spalat vase incorporabila Bosch SRV2IKX10E Review si Pareri obiective

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Bosch SRV2IKX10E este o masina de spalat vase incorporabila slim ce se poate integra usor si in spatii restranse. Pune la dispozitie cele mai importante programe, fiind o alterantiva buna pentru un cuplu.

Masina de spalat vase Bosch SRV2IKX10E este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 9 seturi si face parte din clasa de eficienta energetica F, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand doar 78 kWh la fiecare 100 de spalari.

Fiind un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii, oferind o interfata intuitiva, astfel ca setarile sunt usor de realizat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de lustruire se ocupa de lustruirea vaselor. Dar odata inchisa usa, panoul de control nu mai ramane vizibil, motiv pentru care a fost implementat sistemul Info light ce presupune poriectarea unui fascicul de lumina pe podea care va tine la curent cu stadiul masinii.

Cavitatea interioara este organizata cu ajutorul a doua cosuri flexibile. Puteti rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu pentru a adauga si articole mai mari. De asemenea, dispune si de suport pentru pahare si cesti, precum si cos pentru tacamuri.

Nivelul de zgomot produsi in timpul spalarii este de cel mult 48 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 44.8 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 27.2 kg.

Programe si Functii speciale

Bosch SRV2IKX10E are la baza 4 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius.
 2. Auto – este cel mai flexibil program fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei variaza intre 45-65 de grade Celsius.
 3. Intensiv – este indicat pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata.
 4. 1h – poate fi folosit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius.

In acelasi timp, dispune si de o serie de functii speciale:

 • Extra Dry – optimizeaza uscarea vaselor, crescand temperatura apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Speed Perfect – permite reducerea duratei programelor de spalare.
 • Machine care – presupune igienizarea interiorului masinii.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Bosch SRV2IKX10E este o masina de spalat vase bine organizata ce ofera o buna ingrijire si usurinta in utilizare. Cumparatorii sunt multumiti de eficienta acesteia si declara ca spala foarte bine vasele, este destul de spatioasa pentru  nevoile lor si bine dotata. In opinia lor, au facut o alegere corecta al carei raport calitate/pret este foarte bun.

Recenzii pe scurt: Bosch SRV2IKX10E

9.6

Pret

9.4/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

9.7/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Info Light
 • Functii utile
 • Economica

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *