Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WRIC 3C26, 8 programe, 14 seturi, Clasa A++, 60 cm

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Whirlpool WRIC 3C26

Esti o familie numeroasa, iar gramada de vase murdare se formeaza dupa fiecare masa? Atunci alege o masina de vase incapatoare si performanta, iar in acest context, iti recomandam sa faci cunostinta cu masina de vase incorporabila Whirlpool WRIC 3C26.

Whirlpool WRIC 3C26 ofera o capacitate de 14 seturi, fiind ideala pentru familii cu multi membrii. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, ceea ce inseamna ca va inregistra un consum destul de mic de energie elctrica.

Masoara 82 x 59.5 x 57 cm (l x L x A).

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 46 dB, ceea ce inseamna ca este cat se poate de silentioasa.

Programe si functii speciale

Masina beneficiaza de 8 programe de spalare foarte eficiente:

 1. Eco – este cel mai economic program din perspectiva consumului de resurse, avand o temperatura de spalare de 50 de grade Celsius, insa si o durata mai mare, de 190 de minute.
 2. 6th Sense – este programul prevazut cu senzori, ce are capacitate de a detecta nivelul de murdarie, regland, astfel consumul si durata spalarii. In consecinta, consumul de apa poate varia intre 7 si 14 litri, iar cel energetic intre 0.9 si 1.40 kWh. Totodata, durata a fost estimata intre 85 si 180 de minute.
 3. Intensiv – folosit pentru vasele foarte murdare, dar si rezistente, caci temperatura de spalare va fi de 65 de grade Celsius. Dureaza 170 de minute, inregistrand un consum mai mare de resurse.
 4. Zilnic – potrivit pentru vasele cu grad de murdarie mediu, avand o durata de 90 de minute si o temperatura de spalare de 50 de grade Celsius. Consuma 12 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica.
 5. Overnight – este foarte silentios, putand fi activat pe parcursul noptii. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, avand o durata de 210 miute. Foloseste 15 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica.
 6. Scurt – dureaza doar 30 de minute si spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Consuma 9 litr ide apa si 0.5 kWh energie electrica.
 7. Cristale – potrivit pentru vasele foarte sensibile, spalarea realziandu-se la temperatura de 45 de grade Celsius. Dureaza 100 minute, consumand 11 litri de apa si 1.1 kWh energie electrica.
 8. Prespalare – dureaza 12 minute si foloseste 4.5 litri de apa. Pentru ca apa nu este incalzita, consumul energetic va fi infim, 0.01 kWh.

Pe langa aceste programe de baza, mai exista si cateva functii speciale, intotdeauna bine-venite:

 • Zone Wash – asemenator cu functia de incarcare la jumatate, adapteaza resursele in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Tablete multifunctionale – se refera la autocuratarea cavitatii interioare, cu detergenti speciali.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii in intervalul 1-12 ore.

Concluzii si pareri

Din punctul meu de vedere, Whirlpool WRIC 3C26 este o masina de vase buna, ce ofera o capacitate generoasa si functii pe masura.

Clinetii sustin ca este un aparat foarte usor de utilizat, cu programe destul de diversificate, ce si-a facut de fiecare data treaba in parametrii optimi. Sunt multumiti de alegerea facuta si considera raportul calitate/pret excelent. In plus, aici poti gasi si tu o oferta de pret buna.

Review pe scurt: Whirlpool WRIC 3C26

9.5

Pret

9.3/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

9.0/10

Functii

9.6/10

Argumente PRO

 • capacitate mare
 • economica
 • silentioasa
 • numar mare de functii
 • pret avantajos

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *