Masina de spalat vase Hansa ZWM 407IH, 9 Seturi, 7 Programe, Clasa A+, 45 cm, Inox

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Hansa ZWM 407IH

Iti facem cunostinta cu un model de masina de spalat vase foarte simpatica, ce va reprezenta un real ajutor in orice bucatarie. Este vorba despre masina de spalat vase Hansa ZWM 407IH ce pune la dispozitie cele mai importante functii si tehnologii de care vom discuta in acest review.

Hansa ZWM 407IH ofera o capacitate rezonabila de 9 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic decent.

Producatorii au estimat consumul energetic anual la 222 kW, iar cel de apa la 2520 litri.

Masoara 84.5 x 44.8 x 60 cm (l x L x A) si cantareste 40 de kg.

Nivelul maxim de zgomot produs la spalare este de 47 dB, ceea ce inseamna ca nu te va deranja acustic in timpul functionarii.

Programe si functii speciale

Masina beneficiaza de 7 programe de spalare foarte eficiente:

 1. Intensiv – potrivit pentru vase foarte murdare, dar si rezistente fiindca foloseste apa la o temperatura si presiune foarte ridicata. Inregistreaza un consum de 16 litri de apa si 1.2 kWh energie electrica, avand o durata de 130 de minute.
 2. Normal – poate fi folosit pentru spalarile zilnice, folosind apa la temperatura de 55 de grade Celsius. Dureaza 155 de minute si consuma 13 litri de apa.
 3. Eco – este cel mai lung program, insa inregistreaza cel mai mic consum de resurse, avand o temperatura de spalare de 50 de grade Celsius.
 4. Delicat – pentru vasele foarte delicate, precum pahare, portelanuri etc, utilizand apa la temperatura de 40 de grade Celsius. Dureaza 110 minute.
 5. 1 ora – spalarea se realizeaza la temperatura de 60 de grade Celsius, inregistrand un consum de 9 litri de apa.
 6. Rapid – dureaza 40 de minute si foloseste apa la temperatura de 40 de grade Celsius. Foloseste 10 litri de apa si 0.45 kWh energie electrica.
 7. Prespalare – foloseste 3.5 litri de apa si are o durata de 8 minute.

In plus, mai exista si doua functii speciale foarte importante si anume Incarcarea la jumatate care se refera la adaptarea resurselor in functie de cantitatea adaugata, si Programare intarziata care permite selectarea orei de incepere a spalarii masinii.

Nu lipseste nici functia de siguranta impotriva copiilor, ce nu va permite celor mici sa deregleze setarile realizate anterior de tine.


Concluzii si pareri

Din punctul meu de vedere, Hansa ZWM 407IH este o masina de spalat vase interesanta, fiabila, care merita achizitionata.

Clientii au declarat ca spala foarte bine vasele, indiferent de gradul lor de murdarie. De asemenea, este foarte silentioasa, flexibila si prezinta destul de multe programe de spalare. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent, iar aici poti verifica si tu oferta de pret propusa.

9.2

Pret

9.3/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

 • incarcare la jumatate
 • programare intarziata
 • pret avantajos
 • silentioasa

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *