Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIC 3C23 PEF cu 14 seturi si 8 programe – Review detaliat si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Whirlpool WIC 3C23 PEF este o masina de spalat vase interesanta si foarte avantajoasa prin prisma raportului calitate/pret fiindca ofera o serie de beneficii importante la un pret destul de mic. Insa, inainte de a lua orice decizie de cumparare, va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla toate detaliile necesare.

Masina de spalat vase Whirlpool WIC 3C23 PEF este prevazuta cu o capacitate generoasa de 14 seturi, ceea ce o face potrivita chiar si pentru familii mai mari. De asemenea, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un cosnum energetic redus.

Fiindca discutam despre o masina incorporabila, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, dar pe interior, astfel ca odata ce usa va fi inchisa, acesta nu va mai ramane vizibil. Interfata este una foarte intuitiva intrucat dispune de un numar redus de butoane. Aici se afla si indicatorul pentru sare, care in momentul in care se va aprinde, va trebui sa adaugi o cantitate suplimentara. Dupa cum bine stim, sarea joaca un rol foarte important in activitatea masinii, fiind responsabila pentru prevenirea depunerilor de calcar atat pe suprafata vaselor, cat si pe componentele interne ale masinii.

Cavitatea interioara este prevazuta cu niste cosuri foarte incapatoare si flexibile, ce permit adaugarea vaselor de diverse dimensiuni. Rabatand suportii mobili din plastic, poti obtine spatiu suplimentar pentru adaugarea vaselor voluminoase, precum tavi, tigai, oale si asa mai departe. In acelasi timp, tacamurile vor fi si ele asezate in suportul special unde li se va oferi o atentie deosebita.

Presupune un mod de functionare silentios, inregistrand numai 43 dB.

Dimensiunile acestui model sunt de 82 x 59.5 x 57 cm (l x L x A).

Programe si functii speciale

Din perspectiva programelor si functiilor cu care a fost prevazuta, pot spune ca este foarte bine dotata avand la baza, nu mai putin, de 8 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius, ceea ce il face potrivit pentru vasele cu grad normal de murdarie. Inregistreaza un consum energetic de doar 0.93 kWh si 9.5 litri de apa.
 2. 6th Sense – este un program controlat in totalitate de senzori, alti producatori numindu-l Auto, temperatura de spalre variind intre 50-60 de grade Celsius, avand o durata cuprinsa intre 85-180 de minute. Inregistreaza un consum de 7-14 litri de apa si 0.9-1.4 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este recomandat vaselor foarte murdare, fiindca temepratura de spalare este de 65 de grade Celsius, folosind apa la o presiune foarte mare. Are o durata de 170 de minute, timp in care consuma 1.6 kWh energie electrica.
 4. Zilnic – este un program potrivit spalarilor zilnice, la temperatura de 50 de grade Celsius, avand o durata de 90 de minute. Inregistreaza un consum de 13 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica.
 5. Silentios – poate fi folosit pe timpul noptii, fiindca este extrem de silentios datorita presiunii scazute a apei. Dureaza 210 minute si consuma 15 litir de apa.
 6. Rapid – este un program foarte scurt, de  doar 30 de minute, ce spala la temperatura de 50 de grade CElsius, insa nu dispune de ciclu de uscare.
 7. Pahare – ofera o spalare delicata chiar si articolelor sensibile, temperatura de spalare fiind de doar 45 de grade Celsius. Are o durata de 100 de minute, timp in care consuma 11.5 litri de apa si 1.2 kWh energie electrica.
 8. Prespalare – este recomandat pentru inmuierea murdariei uscate de pe vase, fiindca utilizeaza 4.5 litri de apa la temperatura de admisie, pret de 12 minute. Presupune un consum energetic infim de doar 0.01 kWh.

In acelasi timp, masina beneficiaza si de o gama foarte variata de functii speciale, pe care le vom detalia in continuare:

 • Multizone – sau mai este numit de alti producatori si incarcare la jumatate, permitand spalarea la nivelul unui singur cos din cele 3. Aceasta functie asigura si un consum mult mai mic, fara a afecta durata de spalare sau temperatura apei.
 • Power Clean – se refrea la partea inferioara a masinii acolo unde exista brate aditionale de spalare ce obtin o presiune mai mare a apei. Astfel, articolele foarte murdare, pot fi amplasate in aceasta zona.
 • Tablete – poate fi activata in cazul in care sunt folositi detergenti de acest tip.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 12 ore.
 • Turbo – face posibila reducerea duratei programelor, prin cresterea presiunii apei.

Concluzii si Pareri

Whirlpool WIC 3C23 PEF este o masina de spalat vase foarte bine pusa la punct, beneficiind de o gama foarte variata de functii si programe. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de modul in care aceasta isi face treaba si sustin ca spala impecabil vasele, este foarte incapatoare si flexibila, iar modul de functionare este absolut silentios. O considera un real ajutor in orice bucatarie si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Whirlpool WIC 3C23 PEF

9.7

Pret

9.8/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Eficienta energetica

9.2/10

Functii

9.8/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Numar mare de programe si functii
 • Capacitate mare
 • Organizare interioara foarte buna
 • Functionare silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *