Masini de spalat vase MIELE G 6620 SC – Review complet si Pareri utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

MIELE G 6620 SC este o masina de spalat vase independenta ce vine la pachet cu o serie de functii si programe moderne, asigurand o eficienta ridicata. In plus, vine la pachet si cu un consum energetic minim, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Masina de spalat vase MIELE G 6620 SC vine la pachet cu o capacitate generoasa de 14 seturi, fiind potrivita chiar si pentru familii mai mari. In acelasi timp, este si foarte economica, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, cea mai buna clasa existenta in acest moment. In plus, producatorii vin si cu niste estimari conform carora consumul energetic anual ar fi de doar 213 kWh, iar cel de apa 2716 litri.

Panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe exterior, iar pentru ca discutam despre un model indepedent, acesta va ramane vizibil pe toata durata functionarii. Marele avantaj se refera la posibilitatea verificarii timpului ramas pana la finalizarea programului oricand doresti. In plus, tot aici se afla un indicator foarte important si anume cel care te anunta atunci cand este necesara adaugarea unei cantitati suplimentare de sare. Dupa cum vine stim, sarea joaca un rol deosebit de important in activitatea masinii, fiindca pe de o parte, nu permite calcarului sa adere pe suprafata vaselor sau chiar sa afecteze sticla, iar pe de alta parte, previne coroziunea componentelor interne ale masinii.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul a trei cosuri extrem de flexibile, ce permit adaugarea articolelor de diverse dimensiuni. Rabatand suportii mobili, poti obtine spatiu pentru adaugarea tigailor, oalelor, tavilor si asa mai departe. Important de stiut este si faptul ca dispune de suport special pentru tacamuri, dar si pentru pahare.

In plus, poti bloca panoul de control pentru ca cei mici sa nu deregleze setarile activand functia de siguranta impotriva copiilor. Mai mult decat atat, cu ajutorul sistemul de protectie eventualele inundatii vor fi prevenite.

In plus, presupune un mod de functionare foarte silentios, inregistrand numai 44 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 84.5 x 59.8 x 60 cm (l x L x A), alaturi de o greutate de 53.5 kg.

Programe si functii speciale

Masina are la baza 6 programe de spalare, pe care le vom detalia in continuare:

 1. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al cosnumului de resurse, insa este recomandat pentru vasele cu grad normal de murdarie, caci temperatura este de 52 de grade Celsius. Are o durata ceva mai mare, de 3 ore si 46 de minute, timp in care consuma numai 0.75 kWh energie electrica si 9.7 litri de apa.
 2. Auto – este ideal pentru orice situatie, fiind controlat in totalitate de senzori. In mod evident, parametrii vor varia destul de mult. In acest sens, temperatura de spalare este cuprinsa intre 45-65 degra de Celsius, avand o durata de 2-3 ore. Inregistreaza un consum de 6.5-15 litri de apa si 0.75-2.2 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este programul special creat pentru vase foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, caci temperatura de spalare este de 75 de grade Celsius, iar cea de clatire de 58 de grade Celsius.
 4. Quick Power Wash – ofera o spalare in doar 58 de minute, folosind apa la temperatura de 65 de grade Celsius. Este ideal pentru spalarile zilnic, consumul de apa fiind de 11.5 litri, iar cel energetic de 1.3 kWh.
 5. Gentle – asigura o spalare delicata pentru articolele care nu sunt tocmai rezistente la presiuni si temperaturi ridicate. Spala la temperatura de 40 de grade Ceslius, avand o durata de 126 de minute si un consum de 0.95 kWh energie electrica.
 6. Normal – este potrivit pentru vasele cu grad normal de murdarie, temperatura de spalare fiind de 55 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 13.5 litri de apa si o durata de 137 de minute.

In acelasi timp, sunt prezente si functiile speciale, iar printre acestea se numara:

 • Auto open – permite deschiderea usii in mod automat, dupa finalizarea programului, pentru ca aburul fierbinte sa iasa din aparat.
 • Programare intarziata – presupune posibilitatea amanarii orei de incepere a spalarii in functie de programul tau.
 • Short – permite reducerea duratei programelor de spalare.
 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea pe jumatate a masinii si pornirea programului de spalare adaptand resursele in functie de cantitatea adaugata, fara sa modifice temperatura sau timpul de spalare.

Concluzii si Pareri

MIELE G 6620 SC este o masina de spalat vase performanta si foarte bine dotata, ce reuseste sa asigure o spalare impecabila a vaselor si o uscare optima. Cumparatorii confirma acest lucru si apreciaza la ea foarte mult modul economic in care functioneaza, diversitatea programelor, dar si cosurile extrem de incapatoare. Sunt de parere ca este o achizitie foarte buna si considera raportul calitate/pret corect.

Review pe scurt: MIELE G 6620 SC

9.7

Pret

9.0/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

9.8/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret corect
 • Foarte incapatoare
 • Eficienta energetica
 • Programe si functii diversificate
 • Compartimentare eficienta

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *