Masina de spalat vase Miele G 4203 SC Active BW (alba) – Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Miele G 4203 SC Active BW este o masina perfecta chiar si pentru familii numeroase, ce reuseste sa asigure o spalare eficienta a vaselor, chiar si dupa fiecare masa, daca este nevoie. Dispune de cele mai importante programe si functii, acoperind cam toate tipurile de nevoi. Te invitam sa ne urmaresti in continuare pentru a afla mai multe detalii utile!

Masina de spalat vase Miele G 4203 SC Active BW este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 14 seturi, ceea ce o face ideala chiar si pentru familii cu mai multi copii. Totodata, aceasta este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna un consum decent de energie electrica. Producatorii estimeaza consumul energetic anual la 299 kWh, iar cel de apa la 3780 litri. Atentie, insa, acest consum a fost estimat prin prisma programului eco.

La interior, regasim niste cosuri foarte incapatoare, ce permit adaugarea oricarei dimensiuni de vase. Suportii de plastic se pot rabata, astfel incat sa poti obtine mai mult spatiu pentru a adauga chiar si oalele mai mari. In plus, masina prezinta si suport pentru tacamuri si suport pentru pahare, unde acestea vor fi igienizate si protejate asa cum trebuie.

Frontal, este amplasat panoul de control alaturi de display, prin intermediul caruia vei putea realiza toate setarile dorite, dar vei putea monitoriza si timpul ramas pana la finalizarea programului. Interfata acestuia este foarte intuitiva, iar tot la acest nivel se afla doi indicatori foarte importanti – cel pentru agentul de clatire si cel pentru sare. Sarea joaca un rol esential in intreaga activitate a masinii, fiindca asigura calitatea spalarii, dar protejeaza si componentele interne ale masinii impotriva coroziunii.

Dimensiunile acesteia sunt de 84.5 x 59.8 x 60 cm (l x L x A). In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, inregistreaza numai 46 dB, o valoare insuficienta pentru a crea un real disconfort acustic.

Programe si functii speciale

Masina este prevazuta cu 5 programe, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului de resurse. Pe de alta parte, este potrivit pentru vasele cu grad normal de murdarie, fiindca temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.
 2. Auto – este un program controlat in totalitate de senzori, facand fata oricarui tip de murdarie, pentru ca acestia vor detecta in mod automat atat cantitatea, cat si nivelul de murdarie de pe suprafata lor, ajustand toti parametrii implicati. Totusi, nu trebuie adaugate vase foarte sensibile la temperaturi inalte.
 3. Intensiv – daca in general la alte masini de vase temperatura in cadrul acestui program era de 70 de garde Celsius, ei bine, in acest caz, temperatura este de 75 de grade Celsius, fiind ideal pentru vasele foarte murdare, dar si rezistente precum tigai, oale si asa mai departe, in egala masura, fiind ridicata si presiunea apei.
 4. Normal – este potrivit pentru spalarile zilnice, temperautra de spalare fiind de 55 grade Celsius. Prin urmare, poti adauga orice tip de vas care sa aiba un nivel mediu de murdarie.
 5. Delicate – este programul special pentru vase foarte sensibile, chiar si pahare, fiindca temperatura de spalare este de 45 de grade Celsius, timp in care si presiunea este scazuta.

Totodata, masina dispune si de cateva functii speciale, deopotriva foarte utile:

 • Incarcare la jumatate – presupune adaptarea resurselor in raport cu cantitatea de vase adaugata, folosind apa si energie exact atat cat este necesar. Pe de alta parte, durata si temperatura de spalare vor ramane aceleasi.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore in functie de ora care te avantajeaza cel mai bine.
 • Turbo – reducere durata programelor de spalare cu pana la 30%, fara a afecta calitatea rezultatelor la spalare.

Concluzii si Pareri

Miele G 4203 SC Active BW este o masina de spalat vase foarte buna, ce reuseste sa asigure o calitatea spalarii foarte mare, dispunand de cele mai importante functii si programe. Clientii confirma calitatea acesteia si sustin ca din punctul lor de vedere a fost cea mai buna alegere. Mai mult decat atat, sustin ca este foarte siletnioasa, spala si usuca vasele extrem de bine, este usor de folosit, dar si de montat. Indiferent de gradul de murdarie sau de tipul vaselor, aceasta a dovedit o eficienta ridicata in ceea ce priveste calitatea spalarii. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Masina de spalat vase Miele G 4203 SC Active BW (alba), 14 seturi, A+, freestanding, alb stralucitor

9.2

Pret

9.2/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate mare
 • Incarcare la jumatate
 • Turbo
 • Programare intarziata

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *